Parerea mea :
- copii folosesc cuvinte de mahala pentru ca se cred mai "smecheri" sau mai "shukari"
-intrebarile aiurea sunt puse plictiseala de useri pe care nu ii prea ajuta IQ-ul aproape deloc. Chiar multa lume se intreaba de ce apar aceste "intrebari" (ex: ma plictisesc, primul care raspunde primeste fundoaie). Pentru ca unii nu stiu nici macar definitia cuvantului "intrebare"
- scrisul "r0mane5t3" asta ii ceva super. L-am intrebat pe un user ca de ce scrie in asa fel incat sa imi pierd 5 minute sa inteleg ce rvea sa zica si el mi-a raspuns "pentru ca p mine ma duce capul sa scriu mai destept ca tine"... Acestia fac parte din generatia hi5/messenger/facebook care au crescut de la 4-5 ani in fata calculatoarelor si altcumva nu cred ca stiu sa scrie, acestia aproape ca sunt mai rau ca analfabetii
- partea cu useri seriosi : exista numa ca nu raspund la intrebari care nu merita nici macar sa le citesti. Intrebari care chiar merita sa iti bati capu cu ele si sa ajuti pe cineva sunt tot mai rare si probabil acesta este motivul pentru care se vad tot mai putini useri seriosi aici (oricum sunt putini in comparatie cu restul care te fac sa te gandesti ce invatat copii mai nou la scoala... )
- majoritatea cred ca nu-s tiu ce inseamna o categorie sau efectiv nu au habar unde se incadreaza intrebarea lor si as apun la nimereala unde cred ei ca este mai bine SAU mai este fenomenul cand posteaza la alta categorie care cred ei ca este mai populara si ca acolo sta lumea (toate intrebarile apare pe prima pagina si oricum sunt useri care raspund doar la anumite categorii dar lumea nu intelege asta ). Pentru unii mai bine nu ar fi categorii ca oricum nu au nici o relevanta.
- din cate stiu nu se mai poate raspunde anonim de ceva vreme (eu sunt mai nou pe site dar stiu ca ai nevoie de cont sa raspunzi)
- am raspuns la intrebarile acestea pentru ca si eu ma gandesc oare de ce unii sunt asa inapti. Aici am zis de ce cred eu unele lucruri si chiar sunt curios sa mai vad si parerea altora
- mai sunt si trolii care raspund primii doar ca sa adune puncte ca au raspuns primul si te miri ce avion lanseaza de te miri 5 zile ca nu a legatura cu nimic din universu acesta
- lumea nu citeste regulamentul site-ului si intrebarile frecvente
(toti incultii intreaba cum fac rost de puncte/funda).
- sa nu uitam de cesrsetorii de funde care au un raspuns de genu "bla bla bla... FUNDA TE ROG MUMOS!"... pixelii aceia portocalii nu fac pe nimeni mai destept pur si simplu se dau pentru un raspuns care a ajutat (dar unii sunt de parere ca o sa ajunga genii daca au "fhundoaie" multe)
- sper ca nu am fost prea mult off-topic la intrebare
Da! Ai foarte mare dreptate. Iti spun eu de ce este asa: romanii sunt oameni redusi mintali (95%), se cred mari si tari ca vezi Doamne cine sunt ei! Crede-ma ca si eu m-am intrebat asta de 100 de ori. Am intrebari cu multe raspunsuri enervante si de 2 lei. Uite:http://www.tpu.ro/......meu-afara/
Aceasta domnisoara a pus o intrebare, uite primul raspuns (al lui JeffHardy2011)
Crede-ma ca nici eu nu suport astfel de oameni, daca ar sti sau nu o solutie la o intrebare, de ce sa raspunda corect cand poata sa-si bata joc, nu? Asa-i romanul! (nu vreau sa te insult, spun in general)