Ce sa fac Bianca ...am meditat putin si-am inceput sa ma uit la mine : muschi n-am, bani nu am, Bmw nu aveam la parcare, deci? Ce sanse? Nu mai zic de faptul ca fata a fumat cat 2 tovarasi de-ai mei la un loc, a vorbit toata seara la telefon combinat cu replici in italiana. ce sa mai... dar sa lasam astea deoparte, ca nu ma intereseaza acum aerele si fitele de domnisoara ca-s obisnuit. Ma intereseaza ce mancati de sunteti asa bune, nah c-am zis-o pe fata, vorbeste vinul din mine ( Bitza)
Si eu credeam ca depravatu de Cupidon a iesit la pensie . Flav, nu stiu ce manancá fetele, probabil banane. dar cred ca ti-au lacrimat ochii de necaz cand ai auzit de ¨15¨.sa fiu sincer e de seamá cu pedeapsa .si inca ceva, inghite in sec ca verisoara are alte planuri cu viata ei.Alta data.
Enigma. dar azi te-ai cam indragostit de toata lumea pe aici .hmm.cuceritorule.bagi boala in bibilici. apropo, poti sa faci avaratu ala sa faca cu o ochiu, in loc sa-ti curga sange din el?
Avand in vedere ca esti mahmur si "varsator" azi, nu cred ca doar de la 2 beri. Parerea mea e ca dupa primele 5 ai inceput sa o vezi cu fata de fotomodel, corp perfect etc. Si, zici ca te-ai trezit singur in dimineata asta?
Au mancat mamicile pentru ele . oricum aceeasi experienta am avut-o si eu cu o duduie, ne-am abordat intr-un club in oras si a 3 sau a 4 a zii am iesit, si din una in alta o intreb ce facultate face sau cu ce se ocupa, la care ea foarte relaxata imi spune ca abia a terminat clasa a 8-a, la 5 minute am plecat la baie, mi-am pus telefonul sa sune peste 10 min, am mimat o conversatie aprinsa la telefon, i-am lasat bani pentru consumatii si am plecat imediat! morala, afla-i varsta inante!
Nimic in mod special...doar ca mai depinde si de organismul fiecareia...de exemplu eu pot manca ce vreau si cat vreau ca tot nu ma ingras... un avantaj si asta
Noi mancam ce mananca toata lumea.doar ca fata are mai mult noroc... Ce ai facut mai departe?
@Flav:cu toate ''defectele'' astea de care ai spus tu, ea totusi arata nemaipomenit...Fitzele astea strica omul... dar si fitele isi au locul in lumea noastra.
Mda. pai fetele de genu asta (care s-au inmultit vazand cu ochii) sunt un motiv de depresie pentru muritoarele de rand ca noi. ma rog, ca mine nu stiu daca se mai simte si altcineva
si ca raspuns la intrebarea ta. era faza aia : "hey pisi, ce mananci de esti asa frumoasa". la care vine raspunsul "banii la fraieri ca tine!" ))
Nu conteaza ca n-ai muschi si averi, ai umor si esti inteligent, Flav. Muschii devin hidosi cu anii si averile se duc si ele... ce ai in cap si felul cum gandesti raman.
Nu ne-ai zis reactia ei. Te-a placut?
Domnisoarele sa fie bune-bune, draga, se abtin de la tot ce inseamna mancare. Daca si-au permis luxul sa serveasca o prajitura, fug in baie si baga doua degete pe gat.Altfel,apar kilele in plus si celulita care distrug orice farmec.
@eu_o_mare_enigma.stii discutia de ieri cu pozele si cu cafeaua? ei bine, am reusit azi sa pun o poza. dar nu e cu freza cea noua, e mai veche, ieri nu a avut cine sa imi faca poza si daca geseam pe cineva nu cred ca avea cui sa ii faca poza, stiu ca ma intelegi...simti ca te indragostesti?hai ca diseara cand fac baie chiar ca fac o poza cu"noul look", sa vezi ce repede iti trece
anonim_4396 întreabă: