| Flav a întrebat:

Am iesit aseara in oras. Amica mea ( cea din poza, bine, mai tanara cu vreo 15 -17 ani in poza ) a venit cu verisoara ei. Deci, ma uitam la ea si nu-i puteam gasi niciun defect. Corp perfect, fata de fotomodel, miss toate alea, picioare splendide, bronzata etc. La un moment dat, o intreb : " Auzi, cati ani are ma verisoara asta a ta". "15". Caaaaaaaat ma? Sa pic de pe scaun. Am tras rapid pe gat 2 beri si tot stateam si furisam cateva priviri si nu-mi vinea sa cred. Arata incredibil, demential, "mortal", "piesa". Si acum scriu aceste randuri si ma gandesc la ea laughing.
Asadar, intrebarea mea este, ce mancati fetelor!?!

21 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Detoate!big grin
Eu chiar pap detoate si din fericire, am arderile rapide \dancing
tongue

| Flav explică:

Ce sa fac Bianca ...am meditat putin si-am inceput sa ma uit la mine : muschi n-am, bani nu am, Bmw nu aveam la parcare, deci? Ce sanse? Nu mai zic de faptul ca fata a fumat cat 2 tovarasi de-ai mei la un loc, a vorbit toata seara la telefon combinat cu replici in italiana. ce sa mai... dar sa lasam astea deoparte, ca nu ma intereseaza acum aerele si fitele de domnisoara ca-s obisnuit. Ma intereseaza ce mancati de sunteti asa bune, nah c-am zis-o pe fata, vorbeste vinul din mine ( Bitza)

nony
| nony a răspuns:

Si eu credeam ca depravatu de Cupidon a iesit la pensie laughing. Flav, nu stiu ce manancá fetele, probabil bananehee hee. dar cred ca ti-au lacrimat ochii de necaz cand ai auzit de ¨15¨.sa fiu sincer e de seamá cu pedeapsa rolling on the floor.si inca ceva, inghite in sec ca verisoara are alte planuri cu viata ei.Alta data.

nony
| nony a răspuns:

Enigma. dar azi te-ai cam indragostit de toata lumea pe aici .hmm.cuceritorulebatting eyelashes.bagi boala in bibilici. apropo, poti sa faci avaratu ala sa faca cu o ochiu, in loc sa-ti curga sange din el? laughing

| psiholoaga a răspuns:

Avand in vedere ca esti mahmur si "varsator" azi, nu cred ca doar de la 2 beri. Parerea mea e ca dupa primele 5 ai inceput sa o vezi cu fata de fotomodel, corp perfect etc. Si, zici ca te-ai trezit singur in dimineata asta?tongue

| Pho3nix a răspuns:

Flav...cumva fata asta ti-a luat mintile?laughing

| alexdop21 a răspuns:

Au mancat mamicile pentru ele big grin. oricum aceeasi experienta am avut-o si eu cu o duduie, ne-am abordat intr-un club in oras si a 3 sau a 4 a zii am iesit, si din una in alta o intreb ce facultate face sau cu ce se ocupa, la care ea foarte relaxata imi spune ca abia a terminat clasa a 8-a, la 5 minute am plecat la baie, mi-am pus telefonul sa sune peste 10 min, am mimat o conversatie aprinsa la telefon, i-am lasat bani pentru consumatii si am plecat imediat! morala, afla-i varsta inante!

| marry a răspuns:

Nimic in mod special...doar ca mai depinde si de organismul fiecareia...de exemplu eu pot manca ce vreau si cat vreau ca tot nu ma ingras... un avantaj si astahee hee

| Bianca_4346 a răspuns:

Noi mancam ce mananca toata lumea.doar ca fata are mai mult noroc... Ce ai facut mai departe?

| Bianca_4346 a răspuns:

@Flav:cu toate ''defectele'' astea de care ai spus tu, ea totusi arata nemaipomenit...Fitzele astea strica omul... dar si fitele isi au locul in lumea noastra.

| VladDu a răspuns:

Vitaminelaughing

| domidoc a răspuns:

Apa plata cu lamuie.

| lili_1880 a răspuns:

Mda. pai fetele de genu asta (care s-au inmultit vazand cu ochii) sunt un motiv de depresie pentru muritoarele de rand ca noi. ma rog, ca mine laughing nu stiu daca se mai simte si altcineva laughing
si ca raspuns la intrebarea ta. era faza aia : "hey pisi, ce mananci de esti asa frumoasa". la care vine raspunsul "banii la fraieri ca tine!" rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mananca fetele... buna intrebare.
Cred ca ...scoarta de copac...si beau zeama de ciocanrolling on the floortare-s bune tinerele astearolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca tu ai pus atunci intrebarea[anonima] referitoare la masturbare? laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza ca n-ai muschi si averi, ai umor si esti inteligent, Flav. Muschii devin hidosi cu anii si averile se duc si ele... ce ai in cap si felul cum gandesti raman.

Nu ne-ai zis reactia ei. Te-a placut?

Domnisoarele sa fie bune-bune, draga, se abtin de la tot ce inseamna mancare. Daca si-au permis luxul sa serveasca o prajitura, fug in baie si baga doua degete pe gat.Altfel,apar kilele in plus si celulita care distrug orice farmec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum ai dormit, cat ai baut, dar stiu ca mica creatura te-a bulversat total, iar ce mi se pare si mai dragut e faptul ca esti printre putinii care mai si recunoaste la modul cel mai sincer! applause

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi mancam baietztei pe painelaughingde aia ne merge bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nekane-wooow! ce frumoasa esti..., deja simt ca ma indragostesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@eu_o_mare_enigma.stii discutia de ieri cu pozele si cu cafeaua? ei bine, am reusit azi sa pun o poza. dar nu e cu freza cea noua, e mai veche, ieri nu a avut cine sa imi faca poza si daca geseam pe cineva nu cred ca avea cui sa ii faca poza, stiu ca ma intelegi...laughingsimti ca te indragostesti?laughinghai ca diseara cand fac baie chiar ca fac o poza cu"noul look", sa vezi ce repede iti trecelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nekane-sa stii ca tot mai astept sa-mi trimiti fotografia.winking