| Andreeaa20 a întrebat:

Am impresia că sunt urâtă si sufăr enorm. Am avut 100 de kilograme acum am slăbit si tot nu sunt mulțumită.
De curand mi-am vopsit parul blond credeam că o să arăt mai bine dar degeaba, de 4 ani nu am mai avut prieten, câteodată îmi vine să mă sinucid.
Cum sa scap de starea asta? Ce să fac?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cumperi papusa de silicon cu carnat mare si ala va fi viata ta

| RAY a răspuns:

Sufletul conteaza, pacat ca ai slabit cand doar sufletul tau conta, noi baieti nu ne interesează aspectul fizic preferam urate si grase de cel puțin 150 kg cu sufletul mare, de asta nu ai iubit ca ai slăbit ingrasate inapoi ca ti sa micșorat sufletul

| Emma30555 a răspuns:

Încearcă sa capeți încredere în tine, dacă te vei aprecia tu pe tine cumva asta se va vedea și în exterior, și chestia asta atrage.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îţi recomand să asculţi şi să vizionezi clipul lui Pink, "Perfect". Este făcut pentru fete cu stimă de sine scăzută şi care se subapreciază cum o faci şi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo, poate te amuza raspunsul meu, n-ai avut de 4, eu n-am avut niciodata un "prieten" si nu am fost niciodata grasa. Macar ai reusit sa-l vopsesti, uite la mine am ramas cu dunga aia la mijlocul lungimii parului, am incercat de 2 ori si aceeasi problema. Nu stiu, eu pun muzica si ma apuc de facut ceva sa ma distrag. Daca nu merge caut altundeva, si hey am incercat sa am sinucid dar mi-a fost frica sa parasesc viata asta.

| mentholinks a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce metoda ai incercat?

| Michaeel a răspuns:

Ma consideram urat ca naiba, gras și nu îmi plăcea înălțimea mea. Dar după o vreme am realizat ca totul este numai în capul meu și trebuie sa ma accept asa cum suntwinking Poți numai sa încerci sa te accepți și sa te iubești indiferent de defecte. Nimeni nu este perfect și nimeni nu este vreun "Făt-Frumos" sau vreo "Frumoasa Adormita" dacă înțelegi ce zic... Majoritatea oamenilor nu se vad frumoși pe ei înșiși dar părerea noastră despre noi si cum ne vedem în oglinda poate fi total diferita de cea a oamenilor din jurul nostru.

| Teo29 a răspuns:

Mergi intr-o sectie de oncologie, cei de acolo si-ar dori sa fie ca tine, de fapt ar da tot sa fie ca tine dar sa fie sanatosi sa mai traiasca...

Cauta-ti intre timp un nutritionist bun, sa-ti faca o schema ca regim alimentar si de exercitii fizice regulate de care sa te tii.

2. Problema cu parul, e usor de rezolvat. Mergi la alt salon mai profi` si schimba-ti aspectul parului.

Numai bine

| Clytia a răspuns:

Dacă nu ai încredere în tine, înseamnă că nu ești încă mulțumită de aspectul tău. Mergi la sală, găsește-ți anumite hobby-uri, încearcă lucruri noi. Poate chiar ai nevoie să discuți cu un psiholog. Trebuie doar să-ți schimbul modul de viață, să lași deoparte gândirea asta toxică pentru că te împiedică să descoperi lucrurile cu adevărat importante din viața ta. Ușor, ușor o să-ți crească și stima de sine. În legătură cu relațiile, cred că e mai bine că nu ai mai avut în decursul acestor ani. De ce? Pentru că, în momentul de față nu ești pregătită pentru una. Nu așa.
Plus, ai văzut că de cele mai multe ori se întâmplă să apară cineva în viața noastră când ne așteptăm mai puțin.

| Peachdelight a răspuns:

Cum spunea userul de mai sus. Nimeni nu este urat, prima data trebuie sa ne iubim și sa ne acceptam noi pe noi, apoi sa așteptam de la alții sa ne accepte.
Fa un Exercițiu simplu in oglinda, fa-ți complimente, învață sa observi punctele forte la tine după un timp te vei percepe altfel. Ai încredere in tine!