Zici la parinti ca nu mai mergi pana nu esti transferat la alta scoala, sau poti incerca sa il cauti pe director. Auzi, nu crezi ca la tine acolo exista cineva printre profesori, o cunostinta buna pe langa director mai al dracului asa? Daca intervine un comunist deala si ii ciuruie putin e posibil sa se linisteasca, altfel sant buni de dus in jungla sa fuga de canibali pentru ca stiu cum e sa fi idiot ca aia, pana nu le pui o bata pe umar fara sa aiba vreun sprijin nu vor inceta deloc.
Give them a taste of their own medicine.
Stii ce zic?
Fa-le lor exact acelasi lucru care iti fac si ei tie sau celorlalti, poti sa incerci ceva si mai rau de atat. Daca nu o sa le placa, si o sa vada si ei cum e cand cineva de genul se ia de ei, poate se vor gandi de doua ori inainte sa mai faca astfel de lucruri.
Numai de as fi eu in clasa cu ei, ar implora directorul sa-i lase sa se transfere la alta scoala.
Cand eram la liceu, aveam nevoie doar de cateva cuvinte puse cap la cap, intr-o singura propozitie bine gandita, si-i inchideam gura imediat cuiva dupa ce comenta la mine.
E usor cum fac, ii ameninti cu cutiul! Asa am facut eu cu unul de la mine! L-am prins dupa colt si l-am amenintat si acum ma mai stie de frica