| AlexAnghel a întrebat:

Am început sa cred ca dacă nu iau în evaluarea nationala 5 voi avea un viitor foarte prost și neplăcut nu știu dacă gândesc prost sau bine...eu visez sa ajung un fotbalist bun dar scoala ma
a stresează și ma face sa cred ca este imposibil...

3 răspunsuri:
| Continchiscontsters a răspuns:

Frate eu nu înțeleg pe tine tu ori vrei sa iei o nota bună la aveluare da? Ori vrei sa fi fotbalist alge una cu Adevărat și ori te faci fotbalist ori înveți sa iei o nota bună la evaluare

| LordCristobal a răspuns:

Daca vrei sa ajungi fotbalist du-te la un liceu cu profil sportiv sau inscrie-te la o echipa de fotbal din apropierea ta.
Ti-am mai explicat si alta intrebare de-a ta de ca nu trebuie sa te panichezi daca iei cinci la examenul dintr-a opta.
Nimic nu este imposibil in viata, trebuie sa privesti lucrurile cu curaj si incredere si sa dorinta sa faci ceva.
Dar incearca sa inveti cat poti tu de bine pentru Evaluarea Nationala, cine stie poate o sa iei o nota buna.

| Smmo a răspuns:

Esti cam obosit daca simti asta. Acum, fiindca urmeaza evaluarea in cateva zile nu stiu ce sfat sa iti mai dau, daca e mai bine sa te relaxezi putin sau sa tragi tare. Vezi si tu ce crezi ca mai poti face asa incat sa fii in forma la examen, sa nu dormi pe tine.
Si mai departe, straduieste-te cat poti sa fii atent la ore. La clasele cu profil sportiv se si invata, nu se face doar sport. Cunostintele pe care le acumulezi in scoala generala si in liceu sunt utile in toata viata. Bafta!