- dar tu ai dovezi că horoscopul e adevărat? nu!
"gândim la fel şi din acest motiv m-am ataşat de el" - aste e bine!
"nu-mi place cum arată " - asta nu e bine, ar trebui să te decizi
pese : "filtrez cu un baiat" - se zice să FLIRTEZ
Nu stiu cat de adevarat sau fals e. Tine de credinta fiecaruia.
Eu unul, nu cred in asemenea chestii si nu ma afecteaza cu nimic, tu crezand in asemenea chestii e normal sa iti afecteze viata intr-un fel sau altul.
Eu cred ca e asemanator cu efectul placebo.
Si eu ma inteleg foarte bine cu un prieten din Correa de Sud, si gandim la fel, dar acolo nici macar nu se foloseste zodiacul care se foloseste aici, acolo se foloseste zodiacul chinezesc. Asta cum o explici?
E prima oara cand descoperi o persoana cu acelasi mod de gandire cu al tau? Cam asa incep prieteniile de-o viata, sa stii.
Horoscopul e o coincidenta simpatica, un argument in plus sa zicem, dar nu te baza pe el.Gandeste-te ca mor atatia oameni in fiecare zi,care au si ei un horoscop,nu? Si care poate sa le spuna ca azi vor avea castiguri,vor calatori,se vor bucura de faima sau mai stiu eu ce!
Te intelegi perfect cu acest baiat,e bine, dar nu-i mai da sperante pe nedrept, lamureste-l ca-l vezi doar ca pe un prieten si totul va fi ok.
Btw,"flirtez", nu "filtrez", corecteaza.Sa ai un flirt e grozav, te umple de o noua energie si de entuziasm, traieste clipa, dar fa-o frumos, cu sinceritate! Si nu mai crede in horoscopul ala!
Cateodata oamenii nu tin cont de fizic si pun pret pe comportament, si idei care ii ies din cap. Altii accepta orice om urat dar sa fie de casa. De multe ori arati bine dar nu esti serios, poti fi rau.
Stroica_Ionela-Aura_1993 întreabă: