anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inceput sa urasc lumea si am ajuns sa ma accept! Prostii comunistii, aia care au impresia ca un om nu poate sa isi dea o parere sau sa puna o intrebare... Dumnezeii TPU-ului, se cred mari destepti. Superiorilor, daca nu dati un raspuns de care se poate folosi un om, nu il mai jigniti, sunt unii care sunt slabi si cedeaza de la critici. Auzi ca s-au sinucis. Am ajuns sa pun intrebarile din cauza ca am intalnit oameni ca voi, unde e umanitatea. Daca un om, il consideri prost, nu te pune cu el deoarece e o parere. Nici nu il cunosti de la o intrebare. Probabil este vorba si de mentalitate, ca Romanu'. Raspunsul s-ar putea sa te caracterizeze mai bine pe tine decat pe celalalt. Daca nu ma placi, blocheaza-ma simplu, nu jigni ca la bazar!

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Aşa funcționează internetul, cu toții ne bucurăm de anonimat. În afara lui cei mai mulți sunt mieluşei (sau sunt aroganți, prin urmare evitați). Pentru cei aflați la capătul opus, dacă ceea ce ți-a spus un străin ( o persoană care nu te cunoaşte) te îndeamnă să te sinucizi atunci şi tu eşti parte a problemei. Mult prea uşor de ofensat. Da, TPU este o comunitate toxică din cauza trollilor, dar în fiecare comunitate vei întâlni astfel de indivizi. Partea cu empatia e de fațadă, nu le pasă cu adevărat de ceea ce ți se întâmplă...dar e în interesul lor să pretindă că sunt afectați. Nu le dau dreptate celor care umilesc, sunt jalnici, o parte magalomani cealtă frustrați, dar aşa e societatea, crezi că pe internet vor pretinde că sunt sfinți?
Dacă îi ignori nu au nicio putere...îți recomand cartea lui Mark Manson 'The subtle art of not giving a f...' o poți găsi online. Nu pot posta linkul aici. Nu trebuie să te porți ca ei dar nici să-i iei în serios, nu se merită.

18 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Peste tot o sa fie persoane de genul.
Sti oameni aia ce merg in multimea de protestatari si ii provoaca la bataie si cearta ca sa intarate lumea? asa si pe aici.
Sunt multi care se plictisesc si isi fac conturi false sa ia la misto oameni sub anonimat pentru distractie.

| Holiday a răspuns:

Ai si vreo intrebare? Sau doar iti place sa te zmiorcai si astepti sa fii compatimit?

| Nevroza a răspuns (pentru Holiday):

Esti un bun exemplu, deci tocmai ce ziceam in cele de mai sua. Nu vreau sa fiu compatimit, e un drept la opinie asa cum ai si tu. Daca nu iti place blocheaza-ma asa cum fac si eu, corect?

| danay72 a răspuns:

Imi pare rau ca ai pățit asa. Nu trebuie sa tii cont de cei răutăciosi. Continuă să învingi răul prin bine.

| mentholinks a răspuns:

Asa sunt oamenii care n-au niciun Dumnezeu. Isi permit sa faca orice fiindca considera ca nu vor exista consecinte negative asupra lor. Le pasa doar de ei.

| drutzix a răspuns:

Mi-a curs o lacrima.

Ai drept la opinie si eu am drept la opinia ca esti prost, cam asa functioneaza libertatea laughing - nu spun ca esti prost e doar un exemplu.

| Nevroza a răspuns (pentru drutzix):

Opinia ta o manifesti in mediul tau astfel nu ma va afecta, daca eu o manifest in acelasi mediu nu e mai corect sa ignori decat sa jignesti, astfel nu are de pierdut niciunul. si prostia e subiectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un nume mai prost ales nu cred ca gaseai."SadButStrong"...PfflaughingCsf,umanitatea lipseste.Si empatia si restul.Asta e.

| Nevroza a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e prost ales, Strong deoarece inca nu am ajuns sa ma tai cu lama. dau un exemplu

| anonim_4396 explică (pentru Nevroza):

Wow! Chiar ca esti puternic!
Sa nu te tai cu lama....denota un caracter puternic si o vointa de fier!rolling on the floorNiciun om intreg la minte nu se taie cu lama.Doar cei sensibili, slabi o fac.Deci practic imi spui ca nu esti un ratat.Am mari rezerve, dar fie)). Puternic inseamna cu totul altceva.Cineva puternic nu se plange si nu pune intrebari stupide, aratand cat de ofticat si frustrat este.Nu imi amintesc exact, dar tot o intrebare de genul ai pus si recent.

| Nevroza a răspuns (pentru anonim_4396):

Am dreptul la parere cum poti sa ma blochezi... sau cum o am eu sa te blochez

| anonim_4396 explică (pentru Nevroza):

Evident.

| Golyat18 a răspuns:

Eu sunt unul din dumnezeii TPU-lui (dumnezeu e substantiv deci cu litara mica "dumnezeii TPU-lui"
Cine sunt netrebnicii care s-au sinucis?

| Nevroza a răspuns (pentru Golyat18):

Trebuia pus cuvantul intre ghilimele

| Golyat18 a răspuns (pentru Nevroza):

Aia e parerea ta, e la alegere. Dar ca trebuia cu litera mica, asta e sigur punct

| Nevroza a răspuns (pentru Golyat18):

Multi au murit din cauza cyber bully...

| SupMates a răspuns:

Salut!
Ai spus un lucru foarte adevarat!
Respectele mele happy