Da, 100%. Și când învățai să mergi, ai făcut nenumărate gafe, și până la urmă, tot ai învățat.
Pai la scoala de soferi le faci pe toate, apoi iti vezi de treaba.
Nimeni nu a condus "bine" de la primele ore, decat daca a avut un instructor prost, care nu observa nimic, si plimba elevii pe strazi pustii.
Instructorii buni te baga pe unde e mai greu, si te invata ce ai de facut acolo unde e mai dificil. Ca plecari si intersectii cu STOP stiu si copiii.
De la prima ora?))
Fii seriosa! Ai nevoie de timp pentru a învăța ceva nou, unii nu învață nici după 20 de ore
Daca nu te pasionează și nici nu îți place renunța
Nu, daca nu ti-a iesit din prima nu mai are rost sa incerci Ce intrebare e asta? Normal ca o sa inveti in timp, doar nu te asteptai ca la prima ora sa mergi perfect.
Da. În trecut, mă duceam cu bicicleta la liceu. Și pot să jur că am văzut nenumărați idioți cu mașini - și, posibil, cu permis de conducere. Dacă ei pot să se descurce în trafic, oricine poate.
Dacă îți dai silința cu adevărat vei învăța. Dacă ai vreo cunoștiință cu mașină sub supravegherea lui /ei poți conduce pe un câmp sau o zonă izolată. Deși nu e tocmai legal (cred), cât timp nu te pârăște nimeni e în regulă. Adică, nu ai ce distruge! E un fel de antrenament, oricât ai ști teoria, dacă nu ai practică degeaba. Nimeni nu se naște învățat.
Pe câmp e în regulă, atâta timp cât nu e drum public.