| Li200La a întrebat:

Am incercat sa imi ingrop comportamentul meu indoielnic, dar parca acum reiese totul la suprafata.Cum pot sa imi mentin obiceiurile proaste in trecut?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu poți construi viitorul luptând cu obiceiurile proaste. Găsește obiceiuri constructive și odată ce le faci pe acestea vei avea mai puțin timp și voință să le faci pe cele de înainte care nu te ajutau să obții ce îți dorești. Asta dacă ești sinceră cu tine. Trecutul nu îl poți îngropa. Poți doar să ți-l explici diferit. E singura ta șansă.

| WaterDrop a răspuns:

Pare ca faci asta din obligatie sociala, ceea ce nu este deloc sanatos pentru fericirea ta.De ce sa fii ceea ce nu esti si sa faci ceea ce nu`ti face placere? Nu renunta la ceea ce faceai, doar dedica`ti mai mult timp si altor lucruri noi iar cui nu`i convine..stii urmarea.

| Caro34 a răspuns:

Ia gandeste-te mai bine; ai avut tu oare un astfel de comportament? Eu cred doar ca asa il percepeai din prisma putinelor cunostinte pe care le aveai, a putinilor prieteni, a ideilor putine avute despre acest subiect. Mai tarziu, cand ai inceput sa citesti, sa analizezi mai bine, nu ai mai reprodus ceea ce vedeai ci ai inceput sa te creezi pe tine, dupa bunul tau plac si a inceput sa-ti placa ceea ce iesea la lumina ochilor tai. In esenta, mereu ai fost speciala, doar ca nu aveai inca format un sistem de valori dupa care sa te analizezi - acum ai acest sistem si incetul cu incetul schimbi unele lucruri cu altele, insa pastrezi totusi valorile speciale avute! Nu-i nimic rau in schimbare, daca ea este spre bine si spre marele OM din tine; ba mai mult te felicit, de cate ori reusesti sa fii altfel! Numai bine!

| Roxanne20 a răspuns:

Auzi cica sa-ti mentii proastele obiceiuri in trecut laughing). Dar ce obiceiuri ai de fel? laughing)Pe pariu ca esti o fetita de 12-13 ani care vrea sa se dea in spectacol pe aici. Auzi comportament indoielnic laughing). Intrebarile de genul asta imi fac ziua amuzanta rolling on the floor)).

| Li200La explică (pentru Roxanne20):

Am 16, ma refeream la fumat daca tot vrei sa stii