anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am incercat sa mentin un grup cat de cat inchegat, am parat glumele proaste, am ajutat, am facut tot ce am stiut eu mai bine dar mai ales am incercat sa ajut, faceti acelasi lucru, acest colectiv este al vostru, pastrati-l frumos, lipsit de invidii si de ura, sarbatori fericite dragii mei
Nu se stie cand ajungeti prin Bucuresti si aveti nevoie de ajutor, puteti conta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Din partea mea ai un suc cu prima ocazie când o să ajung în București (... promisiunea, te anunț în prealabil).
Sărbători fericite și la mulți ani!
Pa, pa.

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Bravo, bravo, bravo!
Daca te-ar asculta ar fi si mai bine. Dar "Schimbarea incepe cu tine" deci...la mai bine pe 2010

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Mulţumim! La fel şi ţie şi tuturor celor de pe TPU!happy

| SweetCandy a răspuns:

Multumim si sa stii ca imi esti foarte draga! sarbatori fericite si un an nou mai bun!

| anad a răspuns:

Nimeni nu-i perfect si sigur sunt si oameni fericiti pentru că existi! Multumim si "La multi ani!"

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Da, esti o persoana *ascunsa* ca si noi toti de altfel care intr-adevar are cuvinte placute pentru toata lumea.Multumim pentru gandurile tale bune si sper ca noul an sa te gaseasca implinita! Te-am pupat!

| viatadecacatt a răspuns:

Multumim pentru tot ceea ce ai facut de cand esti aici, eu una asta incerc sa fac, fara certuri, fara invidie si ura, sa incrc sa ajut cat pot.
Sarbatori fericite si tie!

| costymaximus a răspuns:

Si tie asemenea si un an nou sa-ti aduca satisfactii si bucurii pe toate planurile.La multi ani tuturor.http://www.youtube.com/watch?v=2PEcyoNOCa4&feature=related

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ne va face placere oricind. Te asteptam.Revelion frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rebeca, tocmai m-ai suparat tongue
Legiuitoarea, daca e vorba de iesit la suc, cind vii in Bucuresti, va fac eu cinstebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol