anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inflamație la ovare. sunt în spital de 3 zile și probabil până luni-marti mă ține că am inceput tratamentul. doctorul mi-a zis sa iau anticoncepționale timp de 3-6 luni, mă gândesc că mi-a zis pentru că sa nu rămân însărcinată în intervalul ăsta de 3-6 luni că dacă rămân poate o sa fie probleme cu sarcina și mai ales la locul ăla. Cred că dacă avem grijă că de când sunt cu el de aproape 2 ani a avut grijă și nu am rămas și cred că dacă avem grijă și nu rămân că nu trebuie sa le iau, că nu chiar as vrea.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu inflamatie la ovare nu te tine nimeni in spital nici macar 1 zi, vezi sa nu ai alte boli...

| AlexandraAle121 a răspuns (pentru Violleta2022):

Inflamație la ovare am. mi-a zis ginecologul, ovarul din stânga era mai nașpa. mâine îmi dă drumul acasă...

| Nirvanaaa a răspuns:

Spune-i ca nu dorești sa le iei și intreab-o pentru ce ți le da. Nimeni nu forțează pacientul sa administreze nimic împotriva propriei voinței a lui.
Multă sănătate!

| AlexandraAle121 a răspuns (pentru Nirvanaaa):

Eu tare cred că mi le dă că sa nu rămân gravida in astea 3-6 luni cât a zis. că am avut problemele acum cu inflamația la ovare. și dacă rămân însărcinată poate o sa am probleme la sarcina sau o să mă deranjeze. eu acum am urmat tratament și sunt bine, dar probabil pentru o sarcina durează timp sa se mai vindece. oricum nu rămân. și nu as vrea sa iau alea, pentru că eu sunt sigura că nu o să rămân în perioada asta însărcinată mai ales că eu cu iubitul meu avem grijă și suntem împreună de 2 ani aproape.