| Psicodelic a întrebat:

Am instalat un joc pe nume Battle of the Immortals si acolo unde ii fac parul prima data scrie introduction ID si acolo nu-s tiu ce sa scriu.Ma puteti ajuta? va rog

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acolo nu este obligatoriu sa srcii ceva. acolo scrii id-ul numai daca vrei. acela dupa prima misiune dint joc vei primi iteme bune corespunzatoare caracterului care l-ai ales. si vei mai primi o cutie care o vei putea deschids la lvl 1 si 20.

7 răspunsuri:
| ADIvreaFUNDITA a răspuns:

Acolo sus trebuie sa scrii ID adica numele cu care intri in joc cand pui numele si parola, nu stiu cum sa-ti explic:deci sa zicem ca pun jocu, prima data trebuie sa pun(ex)ady6991 si parola blablabla apoi cand ajungem la partea unde nu sti u scrii ID cu care ai intrat u(ex meu ady6991). Ma bucur ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acolo unde iti cere ID -ul pune codul asta:6840140G090804018000055S3f0fb2 si vei primi bonus, xp, soul echipament, peturi unice, e un fel de ajutor reciproc. aproopo eu joc pe serverul Aquarius-Europe id meu ClaraHTk, va astept sa fim prieteni.succes.

| PaintKiller a răspuns:

Fa-ti un cont si scriel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebue sa ati faci cont pe net

| InVPent a răspuns:

Eu nici macar nu am cont daca stiti cumva cum se face bagati in lista de messenger id-ul razvan_dx_2009

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de prost trebuie sa fi sa nu sti sa faci un cont?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acolo sus trebuie sa scrii ID adica numele cu care intri in joc