| AndrewTate7789 a întrebat:

Am instinct suicidul, îmi tot vine sa ma sinucid în ultima vreme credeți ca aceasta e scăparea?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti un job, ca statul asta degeaba prosteste si iti da ganduri nebunesti!
Esti ditamai barbatul de 24 de ani, tanar, in putere, singur si liber, deci poti sa-ti iei de munca si sa te preocupi sa faci ceva cu viata ta, macar asa se va uita vreo fata si la tine, ca nici de ale nu esti capabil sa agati.

PS Nu uita sa-ti pui si dintii lipsa din gura, ca este si asta un motiv ca fetele sa te ocoleasca daca te vad atat de tanar cu dantura facuta praf.

https://www.tpu.ro/utilizator/aaqlut/intrebari/

| AndrewTate7789 explică (pentru Violleta2022):

Nu vezi ca fetele vor milionari ce naibii sa agat eu dacă am job normal, și acum câștig 4000 de lei deși sunt necalificat și nu am studii superioare dar femeile nu mai sunt ca acum 20-30 de ani, ele oferă p**** și noi trebuie sa venim cu BMW seria 3 care costa 60000 de euro cel puțin ca cica ele fac copii și fac curățenie în casa, dacă eram copilul lui Țiriac chiar cu dinți lipsa reiau fetele în jurul meu

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Doar prostii vorbesti, ca tu nu ai inalnit nici macar 1 fata in viata ta, dar esti ca vulpea care nu ajunge la struguri dar afirma ca-s acrii.

Pune-ti dinti in gura intai si apoi invata sa respecti femeia, daca vrei vreodata sa se uite vreuna la tine si mai lasa generalizarile cu milioanele si masinile ca esti departe de adevar.
Vai de maiculita ta cu asa mentalitate!

| Madaxo97 a răspuns:

Nu, in niciun caz sinuciderea nu e soluția la nicio problemă. Nu face așa ceva dacă nu vrei bilet dus către iad.

| Cipi1212 a răspuns:

Înlăturată gândurile de suicid. Nu aceasta este scăparea.

| Miruna333 a răspuns:

Sinuciderea este o solutie permanenta la ceva temporar.
Consula un psihoterapeut si psihiatru.
Daca vreodata simti ca iti vei faci rau, suna la 112 de urgenta

| simplaexistenta a răspuns:

Ai in instinct suicidul? ok.
Nu nu aceasta e scăparea. Du-te la un psiholog, cel mai bine.

| AndrewTate7789 explică (pentru simplaexistenta):

Acesta s-a dezvoltat pe masura nerealizarilor, ca mine sunt mulți barbati în Japonia care ajung sa nu sărute o fata pana la 40 de ani datorita incapacitatilor sociale și a nerealizarilor, vina e a familiei care nu m-a ținut în frâu la vârstele alea sensibile de 12-17 ani când am rămas repetent la școală și stăteam izolat cu săptămânile în casa

| AndrewTate7789 explică (pentru simplaexistenta):

Singurele mele vicii au fost delăsarea, comoditatea, masturbarea și faptul ca sunt neimpulsiv

| Giulia911 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Ce legătură are repetenția? Iar faptul ca ai stat închis în casa, ti-a dăunat cel mai mult prin faptul ca ti-ai făcut idei stupide în cap. Și eu am 24 de ani, nu am fost niciodată o fire chiar foarte sociabila, și eu aveam tendința ca la 13-14 ani sa stau foarte mult în casa, ca asa îmi era felul, nu eram foarte plimbareata. N-am fost nici as la școală, nici cea mai frumoasa. Dar m-am maturizat între timp. Am realizat ( Slava Domnului), ca toți suntem egali, ca" nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie", ca prostia e problema nu studiile și ca statul în permanenta în casa duce la suicid și dementa. Înainte doar băieții ma băgau în seama, acum nu am nici un fel de problema sa îl abordez eu pe strada laughing știu ca și dacă ma refuza, care e problema, nu-mi scade valoarea. Caracterul jegos, prostia si lenea sunt adevăratele probleme, restul sunt...

| Miriaem a răspuns:

Eu nu găsesc nici o tehnică.

| AndaAlexandra a răspuns:

Categoric nu asta e scăparea. E ușor să renunți, dar crede-mă că ieși mult mai victorios dacă lupți. E o fază. Vor mai fi și altele. Sunt incercari prin care trebuie sa treci. Trebuie sa sa îți găsești un echilibru, o ancoră se care sa te agăți. Te simți neputincios și satul de tot, știu, dar vei găsi într-un final o cale de a ieși din starea asta.

| Marriem a răspuns:

Nu e posibil.