Ohoo si inca cati am intalnit astfel de oameni. Ce pot spune, ii las in pace si ma distantez de astfel de persoane.
Mi se pare cred, ca ai mai pus intrebarea asta de la la userul Rosalia, de tampiti se ofenseaza provocatorii daca tot ei provoaca, cred ca tot asta ti-am raspuns si data trecuta mi se pare.
E normal sa riposteze victima la o adica.
Lovesleep = rosalia - rosalia = maestrudeghizarilor doar ți-am zis ca el e
Ti am mai zis ca e o platforma plina de nebuni și de trolli, cu excepția câtorva useri de doamne ajuta
Nu stiu daca o fi love, dar restul este, ca ce a zis aici a zis si de la celalalt user. Si Rosalia a disparut vad.
Si nu e deloc maestru deghizarilor daca s-a dat de gol. Cand te deghizezi nu uiti ce ai zis, notezi undeva si nu zici aceleasi chestii ca sa se prinda lumea, iti schimbi stilul total, iar daca stii ca ai deschis subiecte cam unice cum n-a mai deschis nimeni, nu faci la fel.
Nu e problema, daca-i place asa e okey, insa zic ca idee doar, mie chiar mi se pare simpatic userul.
Pai rosalia este, dar rosalia e lovesleep, asa ca acest user este lovesleep
Și nu îl da poza de gol, ci răspunsurile.
Dacă omul ii place sa aibă multiple personalități, ce sa ii faci? Joaca rolul actorului cu tulburare disociativa.
Pai e bine ca astia ajung mari actori, nu noi care nu putem sa facem asa, eu de ex n-as putea sa am n personalitati in paralel, eu sunt asa cum sunt si atat, nu pot fi altul.
Da,pierzând timp inutil pe o platforma de trolli și cu conturi multiple grande actori vor ajunge unii vorba rasaliei: ți ai ratat cariera
Aia e, ce sa facem, fiecare om in felul lui cu ce-i place.
Arta manipulării
Da, arta manipularii, insa aici s-a dat de gol, cand te deghizezi nu folosesti acelasi stil si mai ales aceleasi subiecte pe care nu prea le discuta nimeni nici aici nici pe alte forumuri.
Adica nu te dai de gol ca tot alalaltu esti.
Poate asta a fost și scopul
Eu nu știu ce au unii în cap, fiecare e liber sa facă ce vrea.
E f clar ca e aceiasi persoana si cu celelalte de dinainte, stilul e acelasi dar mai ales subiectele.
Se bazeaza ca n-ai dovada dar nici nu mai conteaza, realitatea dovedeste asta. Eu i-am facut jocul sa zic ca da domne asa e, nu e persoana care ziceam ca vezi doamne nu avem dovezi, dar era clar ca este.
Zicea nu stiu unde ca nu mi-am cerut scuze ca am zis ca era cealalta persoana, pai cum sa-mi cer daca eu eram convins ca este acea persoana.
Ca sa-mi cer scuze trebuie sa fiu eu convins ca am gresit cu acel lucru.
Si vorba ta, poate asta a fost si scopu sa se dea de gol, ca tot povestea despre cazuri cand x din scenariu s-a dat de gol, si ne intreba de ce s-a dat de gol, ce parere avem, ne intreba daca s-a dat de gol din prostie sau ca n-a mai rezistat si vroia sa se laude cu acea fapta.
Dar cum am zis, nu e problema, pe mine nu ma deranjeaza, a discutat okey si inteligent tot ce a discutat.
Aia ar merita călcați în picioare care fac ironii subtile,cu aluzie la adresa noastră, ăștia sunt cei mai împuțiți oameni, și merita ce e mai rău, dar in fond sunt prosti,asa ca nu au nici un leac,dacă ii bați la fel de prosti rămân, sunt și oameni în toată firea care fac de astea,efectul spiritului de turma,când zice unul ceva,ii susține prostia și ceilalți, prosti în șir indian,măcar sa îți spună pe fata nu sa facă aluzie subtila,sau sa te denigreze pe la spate.
Asa sunt romanii și țiganii, asta e mentalitatea, de aia suntem idioții Europei, te aștepți de la țigani sa fie asa, dar ogramada de romani se comporta în societate la fel, nu e nici o diferență. Ma și mir cum te mai pui întrebarea asta, de parca nu ai ști cum e romanu si țiganul, putini oameni sunt educați, la țigani aproape deloc! Asta e mentalitatea, când ești prea bun esti luat de fraier.
Am intalnit si eu specimene de genul asta, ori pe strada, ori la liceu. Oameni care nu stiu cum sa ceara bataie.
"O specie de extratereștri cu o conștiința defectuoasă sau fara, însă cu multă prostie la activ''... daca ar durea prostia...cel mai bine e sa-i eviti.Sunt multe specimene pe lumea asta.
Situatii de genul am intalnit doar la liceu pentru ca eram la locul meu mii se intampla sa se faca glume proaste si cand imi faceam dreptate se simteau foarte deranjati ..in prezent daca esti la locul tau esti luat de fraier din pacate
Adevarat, si eu patesc la fel.
Buna. Culmea e ca si eu de curand am trecut printr-o experiență asemănătoare. Am fost provocată intenționat si fara sa fiu vinovata tocmai ca sa mi se vadă reactia si pentru a vedea pana unde se poate ajunge. Dar ce crezi, am făcut un lucru pe care am observat ca mulți nu il suporta. Am ignorat si am intors spatele. Cred ca a durut mai tare, decat daca as fi coborât la nivelul celor care au provocat cearta