Off, tot eu trebuie sa o zic, n-are cine. Pentru ca bagi in seama pe oricine, si multi baieti trateaza fetele ca pe jucarii de uz personal, cand nu le merge incepe cu razboiul, cu atacurile sau devine victima. Nu se "pune pe tava" el, ci fata cand l-a bagat in seama si a fost "draguta" el deja a inceput s-o vada ca pe "proprietate personala". Plus ca-s f mincinosi, cand vede ca te intereseaza altceva decat el, incepe sa inventeze povesti, si dupa ce vorbiti o perioada, se transforma intr-un caracter opus recunoscand ca te-a mintit, asta daca continui "relatia", daca nu accepti, el insista cu tot felul de vorbe.
Ce intrebari pui si tu, de parca nu e clar.
Aia vroiau sa fie contactati pentru ssex, si daca nu le dai, se supara de nenorociti ce sunt, si da block.
Intrebarea "De ce să blochezi o persoană...", e nonsens, ca nu poti sa intelegi gandirea unori jigodii.
Pentru ca retele sociale nu sunt folosite de cei care vor relatii, ci cei care vor sex fara obligatii.
Eu sunt mai greu de cap și pricep nițel mai greu.
Dacă e un tip care ți-a lăsat numărul lui, dar de care tu nu ești interesată și cu care nu dorești să comunici, de ce ar conta și de ce ți-ar mai păsa că te blochează?
Fiindcă sunt frustrați, au impresia ca dacă intri pe acel site automat trebuie sa vorbești cu ei.
Care e treaba cu tipii astia? Sunt niste cretini care au avut ceva succes la femei, li s-a urcat la cap, se cred mari cuceritori si au impresia ca toate trebuie sa li se arunce la picioare.
Ăștia sunt narcisisti plini de ei, cu impresii de bombardieri, cocalari etc. Au impresia ca toate tipele sunt la fel ca cele pe care le-a cunoscut ei în stația de tramvai sau în vreun club de alea moarte de bete care muscau fast momeala, sunt genul de oameni care cauta sex, și apoi ști tu continuarea.
Daca ai conversat putin inseamna ca le-ai dat impresia ca vrei sa conversezi putin mai mult stii ce zic. Mie nu mi se pare ceva anormal sincer, daca esti un tip cu capul pe umeri nu stai la taclale 2 ani. Iti spui intentia de la inceput, nu esti oky cu asta pa si la revedere. Si apropo nu ai sa intalnesti tipi care sa vrea sa fiti doar,, prieteni" nu exista asa ceva. Doar sa fii prea neatragatoare fizic vorbind.
Pai daca "conversezi putin" eu ca tip ma gandesc ca vrei si sa faci sex. Asa mai bine nu le raspunzi din start daca le pierzi timpul aiurea. Sau le dai block din start tu.
Am intalnit si eu tipe pe retele de socializare, cele care voiau sa se intalneasca cu mine in mai putin de 2-5 zile deja le aflam si nr de telefon vorbeam cu ele fata in fata.
Tu ai ideea ca relatia ar trebui sa Ramana pe internet? Sau crezi ca un tip e atat de prost incat sa creada ca esti o femeie cuminte si vorbesti numai cu ei? Nu cata vreme nu le raspunzi te astepti si sa stea cu tine pe acolo(si sa se chinuie sa te "cucereasca" )in timp ce iti iei la mooe la altii?