Cred că fiecare dintre noi, în copilărie/adolescență am încercat să fim, în majoritatea timpului, așa cum ni "se cerea" și nu cum ne-am fi dat noi frâu liber la tot ce aveam în creier...
Și bineînțeles că, în condițiile astea, există momente de refulare.
Atunci când nu te vede/nu te știe nimeni, îți "depresurizezi" creierul și comportamentul, făcând ceea ce, în mod normal, face parte din tine. E un fel de pauză de la constrângerile sociale/morale.
Este un copil prefacut!
Cand este cu prietenul lui isi arata adeavaratul caracter si fata, iesind la iveala EL, asa cum este in realitate.
Din cauza educatiei primite si a respectlui pentru parinti, se straduieste sa se mentina la standardele impuse de ei, ca atare invata pe rupte si face totul dupa carte, asa cum i se cere, dar in realitate, el este total diferit: cel rebel, cel caruia nu-i place sa respecte reguli si nici nu le va respecta vreodata, decat in masura in care nu-l vor afceta prea rau.
Trebuie sa recunosc ca-i un copil cu o inteligenta peste medie, care stie perfect ce face si stie sa se protejeze la nevoie.
Probabil va ajunge departe in viata, daca are si ambitia pe masura inteligentei.
Aceasta persoana nu este una de calitate, asa o clasific, un om de calitate e el insusi oriunde, nu e prefacut doar sa le faca pe plac altora cu anumite interese.
In primul rand sunt romani, în al doilea fără educație. Dar vor invata lecția pana la urma. În curând.
Cheers