| SERIALS a întrebat:

Am intentia sa ma mut dintr-un oras mic italian in capitala, dar un prieten ma tot sperie ca sunt furturi, chiriile sunt scumpe, etc. Este corect ca e o metropola si ca chiriile sunt mai scumpe, dar vreau sa fac aceasta experienta, as studia si intre timp as face experiente in domeniu. Daca stau pe loc simt ca nu progresez, plus ca sunt inchis in sine. Aceasta experienta m-ar ajuta sa ies din zona de confort si sa fiu mai curajos, chiar daca o sa ma coste si o sa imi fie dificil la început.

Cum au fost experientele voastre cand v-ati mutat într-un oras mai mare sau într-o țară străină? Ce sfaturi mi-ati da?

Răspuns Câştigător
| SingleForOne a răspuns:

Sa faci pasul inainte.
Sa ai ambitii de realizat.
Sa ai un plan pus la punct.
Sa ai un hobby.
Sa stii momentele cand trebuie sa fii rezervat, dar si cand trebuie sa iesi de sub carapace.
Daca lucrezi si faci studii in acelasi timp, trebuie sa-ti intensifici pasiunea pentru domeniul de studii si cariera viitoare (daca nu, incearca sa strecori un timp pentru hobby).
Nu fii rau cu nimeni, in special nu fii rau cu tine insuti.
Dezvolta-te emotional, mental si social, si nu-ti pune bazele si prea multa incredere in cineva, fie si familie sau cel mai bun prieten. Baza incepe mereu cu tine.
Nu te gandi sa iesi in oras, restaurante, taxi, cluburi, baut cu baietii, etc, pentru ca in majoritatea cazurilor pierzi bani, iar pe termen lung trebuie sa-ti dai seama cine va fi cu tine pe termen lung si cine vor fi temporari. Nu mai spun, sa nu te apuci de baut, fumat sau alte prostii, pizza, dulciuri, etc, adica sa-ti faci un astfel de obicei.
Asta asa, doar la inceput, probabil 1-2 ani. Daca ai timp si de concursuri, proiecte personale, o proprie afacere, mult succes iti doresc.

1 răspuns: