| EestiSodalane a întrebat:

Am interacționat cu oamenii ăștia pe internet și am ajuns la o concluzie. Atât "pro europenii" cât și suveraniștii sunt două gloate de urangutani la fel de cretini și de insipizi. Două grupe de idioți care au impresia că viața lor personală trebuie să se învârte în jurul frustrărilor lor politice cu orice preț. Numai eu am observat asta? Și dacă te-ai ofensat înseamnă că probabil faci parte din una dintre gloatele astea. Poate ești obsedatul "pro european" sau poate ești "suveranistul" sau ce dric ești. Am o veste bună pentru tine. Există viață dincolo de aceste două poziții. Numai pe mine ma frustrează să văd cât de mult se scindează societatea românească? În două tabere de idioți? Numai mie mi se pare o problemă majoră socială asta?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
2 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

E efectul de apartenenta frate. E exact ca la echipele de fotbal. Se bat prostii ca in tribune fara argumente reale si valide, fiecare sustinandu-si cu vehementa tabara.

Eu unul nici nu stiu definitia cuvantului "suveranist". Eu cand votez, ma gandesc logic, cu date si fapte verificate, cam ce om ar fi potrivit pentru functia respectiva, punct. Nimic mai mult, si nimic mai putin.

Nu ma intereseaza sa favorizez o tabara anume. Pur si simplu sunt oameni care isi fac treaba bine, si sunt oameni care nu isi fac treaba deloc. Pe mine ma intereseaza sa il votez pe ala care nu ne baga tara in faliment, nu pe ala care apare in presa si promite lucruri utopice, dar habar nu are sa vorbeasca.

Sau daca vreau sa votez un presedinte, il votez pe ala care are cat mai multe relatii internationale si care ne poate scoate din rahat la masa de negocieri. Nu votez unul care imi spune sa cred in Dumnezeu si care imi debiteaza basme din mitologia geto-daca. Sau sa votez una care nu este pregatita si nu are nici relatii externe.

Din pacate in parlament avem o forma de guvernare la pamant. Se arunca cu banii in stanga si in dreapta, fara rezultate. Suntem la un pas de o noua criza economica din cauza celor de la PSD si PNL, pentru ca nu au stiut cum sa menegerieze bugetul. Si tot din pacate suntem fortati sa alegem acum un presedinte excroc care mananca rahat mioritic, sau sa alegem o presedinta care nu stie cu ce se mananca pozitia de presedinte.

| pufulescu a răspuns:

Este o problema sociala majora si suntem toti vinovati inclusiv cei care nu stau in vreuna din cele doua tabere.
Analizati-va greselile facute ( inclusiv aceea de a accepta anularea unor alegeri care nici macar nu se tinusera ) si apoi trageti concluziile!