Multumesc pentru urarile tale de bine si eu iti doresc sa ai parte de un AN NOU bun, cu multa sanatate, impliniri, reusite si multa fericire, sa poti sa-ti realizezi visele si sa ai puterea de a contribui concret la imbunatatirea vietii tale.
Eu mi-am inceput anul cuminte, stand acasa impreuna cu sotul meu si incercand sa ma odihnesc, pe cat se poate, dupa o calatorie obositoare si stresanta, intrucat Craciunul l-am petercut intr-o alta localitate.
Cu acest prielej, doresc sa urez tuturor userilor TPU, precum si tie Dan ca, Noul An sa fie darnic, echilibrat din toate punctele de vedere si sa fie incarcat de energie pozitiva, care sa ne ajute pe fiecare dintre noi, sa ne mobilizam pentru a actiona si a iesi din inertia care s-a instalat de o buna bucata de vreme peste romani, complacandu-se cu cele oferite de viata de zi cu zi.
Ganduri bune, calde, pline de sperante pentru toti oamenii de bine din aceasta tara.
Sincer ma bucur ca s-a incheiat anul 2009.Cum mi-am petrecut anul? Facand sotii cu prietenii si discutand despre viitor oarecum melancolici ca peste 2-3 ani o sa plecam la facultate si nu ne vom mai vedea decat in vacante.
Tu cum ai petrecut Revelionul?
Anul l-am inceut in restaurant si l-am terminat in club, si ziua am inceput-o cu durere de cap . am terminat si am inceput anul destul de bine, cu planuri noi si foarte optimista.
La multi ani si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!
Am incercat sa am ganduri pozitive si sa fiu cu zambetul pe buze.Sa sper ca 2010 va fi mai darnic, mai intelegator, mai bun.Iti doresc din suflet un an care sa-ti fie pe plac! pa pa!
Salutare tuturor! Noul an, 2010, să vă lumineze cu multă iubire, sănătate şi fericire! La mulţi ani binecuvântaţi!
Să vă ajute Bunul şi Preaminunatul nostru Dumnezeu în ceea ce vă doriţi să realizaţi, cu voia Lui!
Am început noul an bine din multe puncte de vedere, alături de câţiva prieteni şi cunoscuţi şi consumând totul cu moderaţie...
La tine cum a fost?
La Multi Ani! 2009 nu a fost un an prea...sclipitor,am avut mai multe coborasuri decat suisuri, mai multe lacrimi decat zambete... Doresc un an mai bun, cu impliniri, liniste sufleteasca, sanatate, putere de munca si toate cele bune tuturor userilor TPU!
Am intrat in 2010 in pasi de dans, cu masa imbelsugata, alaturi de prieteni si o parte din familie, am cantat, am ras, am glumit...
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: