Nu ai voie tu ca client sa intrii in bucataria restaurantului sau pizzeriei, tu nu esti un vip sa cada lumea la picioare cand intrii in pizzerie bar restaurant etc, esti cam pretentioasa nu crezi? Trebuia sa te asezi la o masa sau sa te uiti pe meniu ca era pe masa meniul, poate proprietarul sau ospatarul erau si ei la masa in pauza sau la toaleta ca au acest drept sunt si ei oameni, sau daca era ospatarita mai face si ea pauza ca o dor picioarele sa alerge nonstop, deci vina este a ta ca esti grabita, puteai sa stai 10 minute jos la o masa si daca vedeai ca nu vine nimeni sa iti ia comanda mergeai in pizzerie si intrebai incercai sa te faci auzita vorbeai mai tare si venea cineva, puteai sa spui ma poate ajuta cineva si venea cineva de acolo sa ia comanda ta.
Buna.Si eu zic ca ar fi trebuit sa te faci auzita si sa astepti vreo 5-10 minute, abia apoi sa pleci.
Cand mai intampini o astfel de situatie, poti spune in gura mare : Buna ziua... Si vezi daca ti se raspunde... Poti sa te asezi unde vrei tu, sa astepti 2-3 minute si daca vezi ca nimic, ai putea sa te retragi si sa cauti o alta pizzerie sau daca esti mai indrazneata, desi nu cred, poti merge pana spre bucatarie sa vezi daca nu s-a intamplat ceva.
Trebuia sa cauti pe cineva. Cum nici tu nu i-ai vazut, nici ei nu te-ai vazut pe tine. De acum stii cum sa procedezi.
Mai erau clienți în pizzerie?
Așteptau și ei la fel ca tine?
Poate că cei care servesc erau în pauza de masa sau în bucătărie.
Mai erau 2 clienți cu care am întrat în vorbă și ei au zis că au stat la masă se aproape 10 minute și nu au fost serviți