| warya a întrebat:

Am intrat pe acest blog din intamplare si am descoperit ca este foarte interesant dar in acelasi timp si important doarece aici avem toti dreptul la o opinie si mult mai mult de atat gasim raspunsuri la foarte multe intrebari care ne sunt necesare in viata de zi cu zi a fiecaruia.intr-un cuvant ne ajutam reciproc.am tot respectul fata de tot si de toti ce tin de acest site.intrebarea mea este.nu credeti ca Biblia ne-ar putea ajuta sa inlaturam anumite semne de intrebare, sau mai bine zis sa gasim raspunsuri la majoritatea intrebarilor pe care le avem? si spun asta deoarece consider ca Biblia are un rol foarte important in schimbarea modului nostru de a gandi, de a fi, dar si mai mult de atat in schimbarea modului nostru de a trai.

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Ai perfecta dreptate. Dar-------mai ramane sa si credem in adincul sufletului nostru. De regula noi jucam teatru, si cea ce este mai rau, este ca ne mintim pe noi insine. Intr-o alta ordine de idei lumea este in schimbare totala. cea ce se si vede / Nu mai putem avea pretentii ca lumea sau societatea sa se ghideze sau sa respecte Biblia. Viata este foarte grea si------ Pacat. In schimb, avem posibilitatea de a alege, si fiecare va plati dupa cum este sufletul. lui. Dumnezeu sa ne ajute. Pa

7 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Intră la categoria "Ştiinţă şi filozofie", caută întrebările cu subiect religios şi vezi ce se întâmplă când cineva pune astfel de întrebări...

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Biblia nu este o carte unică. Este o carte ca toate cărţile. Afirmaţia ta conform căreia "toate religiile au la bază biblia" poate fi demontată chiar şi de un preot ortodox laughing. Eşti mult prea naivă.
Gândeşte-te doar câte religii există şi astăzi şi care nu au, nu au avut şi nu vor avea niciodată treabă cu biblia.
Mai documentează-te şi abia apoi încearcă să propovăduieşti creştinismul!

| jony a răspuns:

Ce mustrari ai tu fetito, normal ca nu e rau sa citesti Biblia, dar lasa pe fiecare sa faca ce vrea, oricum plateste fiecare pentru pacatele lui.

| jony a răspuns:

Scuze daca te-am deranjat, dar oricum lasa intrebarile astea ca faci par alb in cap de tanara.Si normal ca doar credinta te poate face sa treci peste probleme.Succese si bucurii iti doresc si sanatate si noroc.Ciao!

| warya explică:

Dark sunshine, eu te inteleg si ai foarte mare dreptate. exista pers. care au diferite orientari religioase. vb la modul general acum. Biblia este e o carte UNICA pentru toate religiile.fiecare religie are la baza si ca fundament Biblia. este singura carte in care gasim solutii pentru toate nenorocirile din lume. nu este adresata special doar anumitor orientari religioase. ne este adresata tuturor pamantenilor.toti avem dreptul de a o citi.in ea este specificat insusi cuvantul Lui Dumnezeu. iar cei care nu cred in Dumnezeu nu e vina lor. ci doar nu li s-a facut cunoscut cuvantul Domnului.

| warya explică:

Jony, :-) ce te face sa crezi ca am vreo mustrare de constiinta daca am pus o astfel de intrebare? sau ce te determina sa crezi ca nu-mi vad de treaba mea? eu i-ti apreciez raspunsul ca atare asa cum ar trebui si tu sa-mi apreciezi intrebarea.asta e rolul nostru pe blog.sa ne exprimam fiecare prin cuvinte ceea ce cunoastem, stim sau simtim fara sa aducem acuzatii vizavi de intrebarile cuiva. eu nu m-am exprimat in intrebarea mea ca si cand as obliga pe cineva sa faca ceva.normal ca nu.si e ceva logic ca fiecare face ce vrea.ci doar am vrut sa punctez solutia cea mai buna pentru anumite intrebari ale noastre... iar cine considera ca e o solutie buna bine cine nu iarasi bine.nu am dat cu parul:-p

| warya explică:

Si ca sa dau un exemplu sa nu ma mai intelegeti gresit.cineva a pus intrebarea "ce este iubirea?". iar raspunsul premiat cu fundita a fost un citat din Biblie. ceea ce si eu la randul meu consider ca a fost un raspuns tocmai bun. acum fiecare aveti dreptul sa va informati si sa gasiti raspunsuri la anumite intrebari ale voastre de unde credeti voi de cuviinta ca e mai bine, si cu asta am incheiat.