E grozav sa fii baiat, exceptand momentele cand vezi pe plaja o fata buna de trezeste pasiunea din slip si vrei nu vrei trebuie' sa sari in apa sa te racoresti.
N-as vrea sa fiu fata, in niciun caz.
De baiat.nu stiu cum e, dar stiu sigur ca totul[ma rog, aproape totul] e mai usor pentru baieti, decat pentru fete.
Buna!
nu stiu cum e sa fii baiat, pentru ca sunt fata insa nu cred ca exista vreun sondaj ca e mai usor fata decat baiat sau invers.depinde doar de noi cum ne facem viata si cum trecem peste greutati!
1. nu stiu
2. Mie'mi place sa fiu fata.sa imi aranjez parul, sa fiu flirty.
Mi se pare si elegant.
Urasc ca dupa religie femeia sufera si e dezavantajata.
Oricum o femeie munceste de 100 ori mai mult decat un barbat.deci e mai PUTERNICa.
Si e mai frumos sa fii mama.decat tata.
E mai usor sa fii baiat cred.menstruatia,sarcina...si multe altele.
Cum ar fi...cand ma uit la propriile picioare...in loc sa vad niste ciolane paroase, sa vad niste picioare frumoase si finute? ciudat nu.
@elena, referitor la "fi", niciodata nu am fost sigura cum se scrie corect, de cele mai multe ori scriam cu doi de "i" [adica "fii"], dar mi s-a spus ca nu e corect.Acum am inceput sa scriu cu un "i", dar vad ca nici asa nu e bine.Pana la urma, sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic.
Si...conteaza cati ani am? Am cati vrei tu. Daca ar FII dupa mine, as vrea sa am 5.
Super intrebare. sa fii baiat nu e chiar atat de usor pe cat cred fetele.si baietii sufera din dragoste poate mai mult decat fetele si ei isi petrec destul timp la oglinda si ei isi fac griji de cum arata cand ies ca o fata... sa fii fata nu stiu cum e dar cred totusi ca e mai usor sa fii baiat. pooop
1.nu stiu cum e sa fi baiat
2. FATA, nu as vrea sa fiu baiat din mai multe motive.Chiar daca a fi fata e mai greu prefer sa fiu fata.
ps:fetele pot purta fuste rochii si pantaloni pe cand baietii pot purta pantaloni