| Nesssyy4444 a întrebat:

Am întrebare sper să mă ajutați cu o idee cum să fac că nu mi se pare ok, sunt fată și am 26 de ani, părinții mei împreună cu prieteni de ai lor care au un fiu de 21 de ani vor să mergem la vară la mare împreună deci treaba stă în felul următor, și eu și tipul respectiv suntem combinați eu cu un tip de 36 de ani iar el cu o tipă de 19 ani dar din păcate ei nu pot veni cu noi la mare pentru că iubitul meu lucrează în perioada aia și nu își poate lua concediu iar părinții tipului respectiv nu vor să o ducă pe iubita lui pentru că face parte dintr-o familie mai săracă și nu vor să îi plătească ei excursia, nu e vorba că nu o acceptă ca iubita fiului lor doar că nu vor să îi plătească excursia iar ea nu își permite, bun deci vom merge eu, părinții și tipul respectiv cu părinții lui, noi nu prea avem tangențe doar părinții noștrii sunt mari prieteni, eu nu mai stau cu părinții de la 22 de ani, deci unde vreau să ajung e faptul că nu mi se pare corect ca noi 2 adulții de 21 respectiv 26 de ani ambii cu relații să mergem împreună în excursie, ce vor spune iubiții nostri? Sigurat vor fi geloși, încă nici nu i-am spus la al meu de planurile părinților, chiar nu vreau să înțeleagă altceva și nici nu vreau să mergem împreună, dar părinții nu înțeleg insistă să merg și eu cu ei, bine îmi și place la mare în fiecare an am fost cu ei dar de 6 luni am relație și vreau să țin cont de asta și să nu merg fără iubitul meu mai ales în contextul ăsta practic merg fără iubitul meu dar cu un alt tip, nu mi se pare normal și pe lângă asta au mai și zis că o să închirieze acolo la mare o casă la comun cu doar 2 camere, un living, o baie, și bucătărie, țin să menționez că ambii sunt zgârciți și părinții mei și ai tipului ăla, deci sunt chiar nebuni după părerea mea, din alea 2 camere și un living e clar că alea 2 camere vor fi ale lor iar eu va trebui să dorm cu tipul ăla cu care nu am nici o treabă nici măcar relație de prietenie nu pot spune că am eu nu cred în prietenia între sexe, deci cum să dorm cu alt tip decât cel cu care sunt într-o relație iar el cu o altă tipă? Părinții nostri se pare că au înnebunit, deci ce să fac în situația asta? Să stau cu iubitul acasă și să nu mai merg sau să merg în situația asta de neînțeles? Le-am spus alor mei să mergem doar noi 3 dar nu vor sub nici o formă, deci va trebui să creem gelozii, să ne expunem în situații penibile, să dormim împreună probabil, să ne vedem dezbrăcați, etc. Din cauza unor parinti nebuni. Voi ce ați face în locul meu? Aștept sugestii.

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cred ca duci drama prea departe.
Tu nu mergi cu alt tip, tu mergi cu parintii tai. Nu ai sa dormi cu altcineva, nu va vedeti dezbracati decat la plaja.
Casa nu are 2 camere, are 2 dormitoare si living. E cam mica, intr-adevar.
Intreaba-i pe parintii tai cum va fi cu dormitul. Poate dormitoarele au pat dublu si un pat single, cine stie? Ai putea sa imparti camera cu parintii tai? E vorba de cateva nopti.
Lamureste situatia cu ei.

Iar daca nu vrei sa mergi, nu mergi si gata. Esti majora, faci cum doresti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hai serios? La 26 ani tu ai asemenea dileme și nu le poți spune părinților că nu vrei sa mergi la mare cu ei?
La 35 o sa ne scrii că nu îți plac hainele pe care ți le alege maica ta?