anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inventat un "status"ca sa zic asa : "Stiu ce crezi:ca sunt fitoasa, stiu ce vezi : ca nu imi pasa! "...Credeti ca am avut dreptate in legatura cu aceasta afirmatie? Pe voi va afecteaza rau barfele despre voi de la persoane care nu sunt foarte importante in viata voastra?

Răspuns Câştigător
| Symona a răspuns:

Da, ai avut dreptate cu aceasta afirmatie si da, ma afecteaza... dar nu sunt genul care sa sar la gatul omului pentru ca m-a barfit happy pur si simplu nu iau seama si nu ii bag in seamahappy

9 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Nu, pentru ca nu o sa le foloseasca la nimic, ba chiar ei vor arata si mai "prost" sa zic asa in fata celorlalti si ce daca te barfesc, n-au decat.

| -TattO- a răspuns:

Statusuri de pitipoance. doamne.

sincer acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici nu pot dormi nu altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

,, poa'sa ma barfeasca toti din tara, e cool, pentru mine-i nul si-o sa ma doara fix in c--urc moralul chiar de sunt barfit, asta inseamna ca sunt valoros, si ma face fericit"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@-TattO- fara suparare dar daca ai un raspuns calumea il dai daca nu mai bine te abti cel putin eu si multi de aici asa gandim...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare dintre noi am fost subiectul unei barfe...insa e mai bine sa aratam ca nu ne pasa...si daca aratam asta e cel mai bine.pentru ca l un moment dat o sa.si de. a seama ca au vorbit degeaba si ca nu ne. a interesat. insa eu cu persoane care ma barfesc nu mai am ce discuta, nu mai vreau sa am deaface cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ai mareeeeeeeeeee dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adevarat! foarte mare dreptatee!