Mai invata pardalnica asta de gramatica (m-ai mintit, m-ai ranit, s-a spulberat, uita-l). Felicitari pentru ceea ce incerci sa faci.
O mare tîmpenie.
Plus că ești puțin analfabet, amice!
Nu e „minunat" nimic în acest al tău text.
Prozodie nu e, accentele nu cad cum trebuie, punctuația e mai lipsă decît în toate versurile albe.
Cît despre rimă, ce să zic?
Un mare român ( s-ar putea să fi auzit de el) scria el odată :
„E ușor a scrie versuri/ Ce din coadă au să sune...".
Nu e, însă, cazul creației tale.
Nu te uita la prostia pe care ți-a scris-o acea naivă ShadowGhost.La fel de analfabetă ca și tine.
PLus că „Fană" este un substantiv încă neconsemnat în ultimul DEX. Doar inventat acum, de circumstanță, de niște școlari la fel de analfabeți, dar care, din nefericire, a prins și s-a prins la toți acești agramați, mai ceva decît rahatul de izmene.Acest „izmene" există în DEX, deși s-ar putea ca voi să nu-l cunoașteți.
Să fiți sănătoși!
Nu am nimic cu tine, însă nu mă pot abține să nu fac această observație: Caracterizezi oameni nevinovați ca ''analfabeți'', insă nu îți dai seama de propriile greșeli. La mijlocul cuvântului niciodată nu pui '' î ''! Doar la început și sfârșit! Uită-te întâi la tine, apoi critică alți oameni!
Numai bine.
Măi, pufuleț! Recunosc ceea ce spui tu numai că eu am 68 de ani iar tu ai 15-16 ani.
Acum 61 de ani, cînd eu am învățat să scriu literele alfabetului, am învățat că există un singur fel de „î". ( acesta).
În rest, pentru a nu mă repeta, mergi pe răspunsurile utilizatorului „corolav"( vezi „comunitate" poz. 120), și vei găsi cea mai bună explicație.
Eu nu vreau să scriu așa - cum în mod greșit ai învățat tu, și restul ca tine, în ultimii 20 de ani - pentru că sînt convins de faptul că nu e corect cum se scrie astăzi.
Și, ca să vin doar cu un singur argument, zic: eu sînt dispus să dau pensia mea pe un an de zile dacă tu îmi spui cum se pronunță diferit „î" față de „â".
Cît despre faptul că cei pe care eu îi caracterizez a fi „analfabeți" sînt „nevinovați" e o mare greșeală. Sînt, în mod categoric, „vinovați" pentru faptul de a fi „analfabeți".
La tine fac doar această remarcă: După acel „Numai bine" trebuia să pui un semn de exclamare.
Să fii sănătos!
Mie una chiar imi place.Imi plac toate chestiile sentimentaliste, si poezia aceasta chiar ti-a iesit minunat.Rima este perfecta, felicitari.Cuvintele de asemenea foarte bine alese, ai talent . Continua tot asa, deja ai o fana)
Multumesc
Heii, im-i dai si mie fb-ul tau?
Sa vad cine este fana mea ]