anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am lipsit doar pret de o bere. Cum de am primit 11 stupide? Tinichea nu e de vina de data asta.

Răspuns Câştigător
| Ben. a răspuns:

Dora, te cazez eu. nici macar n-o sa-mi platesti. o sa dormim amandoi bine. fiecare pe bucata lui de pat -fireste. tu pe a ta si eu pe a ta.

38 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Daca nu puneai cuvantul bere nu-ti raspundeam. Dar ca m-ai si prins, nah.

| Flav a răspuns:

Numai, m-am saturat cu voi. Pai cum ma sa-l emigrati pe tinichea si acum sa-i simtiti lipsa. Rau cu rau dar mai rau fara de rau.
Tinichea, iti ordon sa apari!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Vezi ce patesti cand mergi singur la bere?

| Psihoyounger a răspuns:

Unde ai primit?

Psihoyounger

| Ben. a răspuns:

Eu scriam niste mesaje. deci, implicit n-am fost eu.si nici n-am dubla personalitate.

| Ben. a răspuns:

Oamenii se plictisesc, unii dau stupide, altii beau bere... da' aia cu berea sunt mai castigati!

| Ben. a răspuns:

Pe enigma nu-l poate satisface nici tyra banks, dar'mite o bere...

| sorin a răspuns:

Complotlaughing

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Eh, lasa .nu mai baga in seama 'stupidele', sunt date din invidiebatting eyelashes .sunt oameni care n-au ce face pe site-ul asta, ce sa le faci big grin

| spiritul a răspuns:

Poate ti se dubleaza cifra 1 de la bere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai, tu bei singura? ia vezi ca nu mai vin la tine, se poate sa nu ma inviti si pe mine? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigma: beau cu dori. e ok? sau sunt alcoolica?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ti-a dat stupide ca ai baut singura berea aia... o fi Enigma de vina, deja e invidios rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

BenZona: erai ultimul pe lista mea de suspecti. Dar intreb si eu: s-a intors Dl Inginer?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-deja m-ai...gata,vin cu cea mai mare placere, numai sa mai stea si ea pe acolo. spune-i..., sau lasa, vreau si eu bere. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce tot spuneti acolo? Injineru e Tinichea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro: eu nu beau singura niciodata. In plus, sunt generoasa. Te bagi la o bere? O platesc eu. Spirit of hamp. Cunosti marfa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni nu o stiu, dar daca berea-i rece de la gheata, nu refuz niciodata happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-vezi ca vin cat mai repede acolo. pune-mi si mie o bere la rece.si vezi sa nu plece Dori de la tine, ca te trimit dupa ea. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro: e o bere englezeasca cu marihuana, dar soft.
Enigma ( sau ar trebui sa-ti spunem indianul, dupa remarca lui Flav): Dori locuieste atat de aproape de mine incat nici pentru o sedentara, de 4 decenii nu e greu sa o extraga din caminul conjugal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-crezi ca ma intereseaza unde locuieste? abia astept sa vin acolo.si mai pune totusi o bere la rece.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am ajuns acasa si eu de la berea cea rece.Nu prea stiu despre ce e vorba dar arde un apartament la etajul 8.Cineva a uitat mancarea pe foc si sunt pompieri afara. sper sa nu fie nevoie sa ies si eu. de tot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dori: totul e sub control! Te cazeaza indianul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni vorbesti serios? Parca, parca ma faci curios big grin
Enigmo te satisface doar o bere? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro: tu chiar nu stii? Indianul e antialcoolic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca tot imi stresez prietenii pana la ora 12, trebuie sa ma cazeze si pe mine cineva in final.sper.si maine e doar marti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Psihoyounger: unde am primit 11 stupide? la rubrica stupide.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro-nu ma satisface o bere, de fapt nici nu ma mai intereseaza berea.important este ''partenerul'' de bere.
@dori-nu va fi nvoie de cazare.mergem pe munte. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

BenZona: am ras in hohote. Si nu prea mi se intampla ca am depresia femeii de 4 decenii. Daca exista o rubrica: cel mai amuzant, era deja adjudecata.