Felicitari!
Nu mai conteaza cate puncte ai facut, daca ti-ai luat permisul e super!
Vrei sa te-mbeti? Eu m-as racori cu o inghetata.
Poti intreba oameni de pe TPU care sunt din orasul tau si le spui sa vina la un ceai nestle cu gust de lamai. Si se numeste imbatare cu vorba.
Felicitari, iti doresc sa nu ai parte niciodata de permise suspendate, amenzi si cu imbatatul... o lasam pe maine sa imi dau si eu reexaminarea, am permisul suspendat si maine sper sa mi-l recuperez si promit eu otonis ca vom bea pana ne ia SMURDU
Frate, ce e mai bun ca ala care se plimba intr-una din 1820. Alegerea e a ta (Red Label, Black Label, Green Label, Blue Label). Daca erai fata iti recomandam Marie Brizard. Sa auzim numai de bine!
Frate,ce e mai bun ca ala care se plimba intr-una din 1820. Alegerea e a ta (Red Label, Black Label, Green Label, Blue Label).Daca erai fata iti recomandam Marie Brizard. Sa auzim numai de bine!
Bafta multa Cristi27 maine la testare. Daca ne ia SMURD mai avem sanse de recuperare, mai rau sa nu ne ia dracu beti de la volan. Multumesc tuturor! Ies cu prietenii sa devastam barul de la coltul stazii.
Felicitari! Poti sa sarbatoresti si fara sa te ia smurdu.Petrecere frumoasa si beti si voi atat cat sa va amintiti pentru ce beti, oricum mai bine putin si bun decat mult si prost, sa zaci 3 zile dupa
Felicitari!
Incearca Stroh, e un rom de 80 de grade, merita traita aceasta experienta Sa'mi spui cum a fost.
Mai bine lasa bautul si iesi cu prietenii la o plimbare in oras e cel mai bine