| hândel a întrebat:

Am luat examenele. Categoria A si B. Nu cu punctaj maxim, dar aproape de maxim. big grin happy Vreau sa ma-mbat de fericire dar nu stiu cu ce. Voi ce-mi recomandati?

Răspuns Câştigător
| Wtf9000 a răspuns:

Imbata-te si urcate la volan, sa vezi cum iti trece fericirea. laughing

17 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Felicitari!
Nu mai conteaza cate puncte ai facut, daca ti-ai luat permisul e super!
Vrei sa te-mbeti? Eu m-as racori cu o inghetata.

| Linda a răspuns:

Poti intreba oameni de pe TPU care sunt din orasul tau si le spui sa vina la un ceai nestle cu gust de lamai. Si se numeste imbatare cu vorba.

| sorin a răspuns:

Otonis nu te las la greu, bere din plin, faci tu cartile?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa fiu prima care te felicita kiss

| Dan a răspuns:

Acum vrei sa ai necazuri! Mai bine distreazate cu alceva, dar nu cu bautura.

| frida0purple a răspuns:

Felicitari!
Cu o Cola rece cu gheatahappy

| cristi27 a răspuns:

Felicitari, iti doresc sa nu ai parte niciodata de permise suspendate, amenzi si cu imbatatul... o lasam pe maine sa imi dau si eu reexaminarea, am permisul suspendat si maine sper sa mi-l recuperez si promit eu otonis ca vom bea pana ne ia SMURDUrolling on the floor

| cappodonna a răspuns:

Frate, ce e mai bun ca ala care se plimba intr-una din 1820. Alegerea e a ta (Red Label, Black Label, Green Label, Blue Label). Daca erai fata iti recomandam Marie Brizard. Sa auzim numai de bine!

| cappodonna a răspuns:

Frate,ce e mai bun ca ala care se plimba intr-una din 1820. Alegerea e a ta (Red Label, Black Label, Green Label, Blue Label).Daca erai fata iti recomandam Marie Brizard. Sa auzim numai de bine!

| hândel explică:

rolling on the floor Bafta multa Cristi27 maine la testare. Daca ne ia SMURD mai avem sanse de recuperare, mai rau sa nu ne ia dracu beti de la volan. laughing Multumesc tuturor! big grin Ies cu prietenii sa devastam barul de la coltul stazii. devil

| damav a răspuns:

Felicitari! Poti sa sarbatoresti si fara sa te ia smurdu.Petrecere frumoasa si beti si voi atat cat sa va amintiti pentru ce beti, oricum mai bine putin si bun decat mult si prost, sa zaci 3 zile dupa

| selena_2212 a răspuns:

Felicitari! api. JB, JackD.astia-s prietenii la nevoietongue

| sabina a răspuns:

Felicitari!
Incearca Stroh, e un rom de 80 de grade, merita traita aceasta experienta happy Sa'mi spui cum a fost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari! Dai o bere?

| ellene a răspuns:

Felicitari si ai grija sa nu cazi in mania vitezei

| WhiteWings a răspuns:

Mai bine lasa bautul si iesi cu prietenii la o plimbare in oras e cel mai binewinking

| icsulescu_9871 a răspuns:

Baga vodka. Sau daca vrei ceva mai mioritic, palinca.