| queencaitlyn000 a întrebat:

Am mai avut o intrebare legata de acest subiect, dar vreau sa il argumentez.La o intrebare despre jocuri gen Lady Popular, o fata a dat si un joc in care ingrijeai un bebelus.La inceput ii alegeai parul, culoarea pielii dupa originesi ii dadeai un nume. Dupa iti faceai cont cu parola, nume etc. Jocul era pe un fond roz cu alb. Tutorialul era la cativa cm. de partea dreapta a ecranului.In joc ii luai bebelusui mancare, il culcai, il spalai. Tutorialul iti explica cum sa le faci.Pentru baie trebuia sa ai 15 nivele apa, calda sirece.Pentru dormit trebuia sa iei un pat si pijama bebelusului. Puteai sa-i cumperi jucarii.

In fine, daca v-am dat aceste indicii, va rog din inima sa-mi dati site-uri asemenatoare cu descrierea mea.

Stiu ca am scris mult si nu cred ca multi vor avea rabdare sa citeasca. Le multumesc celor care au citi, si care pot sa-mi dea un raspuns.

Dau funda celui mai potrivit site, sau chiar site-ului despre care vorbesc eu.Va rog sa-mi raspundeti! Multumesc!

2 răspunsuri:
| RândunelPisică a răspuns:

Iti raspund eu da ca imi dai fundita ok? deci dupa ce ai descris eu iti zic sa te joci the sims 2., 1, 3 sau 4 pliz fundita? :O3 :3O?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe ala il caut si eu, dar mai stiul doll and the city