anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor
Vreau sa imi cumpar un set de karaoke cu 2 microfoane sau un sistem de mixaj audio.
O sa va spun caracteristicile la ambele si sa imi spuneti care este mai buna si merita sa o cumpar.
spuneti care e mai buna
dau gunda + vot
1 consola mixaj audio pret 279 lei

cu discuri mari epntru scratch
muzica poate fi redata si mixata direct de la calculator
include software: cea mai noua versiune Mixvibe cross DJ LE, cu caracteristici practice pentru DJ-i precum playlist, mixari sau pitching
mixer USB, cablu USB (1, 5 m)
crossfader pentru tranzitia semnelor audio
formate audio redate: WAV, MP3, AIFF, AAC, M4A, FLAC; formate memorate: WAV, AIFF, OGG, FLAC
dimensiuni: cca. 48, 5 x 5, 5 x 21 cm (latime x inaltime x adancime)

Functii:

play / pause, cue, sync, REV, scratch (2 discuri rotative), scratch / search
egalizator (cu 2 benzi: bas si frecvente inalte), channel pitch, master output level, select effect
on / off effect, reglarea parametrului prin intermediul FX-Gain, crossfader, channel volume

2 set karaoke 2 microfoane pret 120 lei

cu 2 microfoane pentru duete
set complet pentru conectarea la DVD Player sau la televizor
include DVD pentru karaoke, cu 15 hituri internaţionale pentru petreceri, inclusiv subtitrări
cu posibilitatea de selecţie a versiunii instrumentale sau vocale şi de reglare individuală a volumului
include: accesorii pentru reţea, instrucţiuni şi toate cablurile necesare
lungime cablu (fiecare microfon): cca. 5 m
www.lidl.ro pe aces sit sunt cele 2 pe care vreau sa cumpar una din ele

2 răspunsuri:
| Boureanu_Florian_1998 a răspuns:

Salut florin1!
Din cate am citit mai sus ambele sunt destul de bune, am vazut si eu acea reclama dar mai distractiv ar fi setul de caraoche, te poti distra mai mult, fiind mai ieftin. Bafta!

| Arthur a răspuns:

Al doilea este mai simplu de folosit, dacă vrei să experimentezi mai întâi, să te joci, acesta este recomandat.
Dacă vrei să abordezi problema mai serios cumpără primul.