Cum crezi ca poti face rost de gems fara cupon, facebook, invitati? ai doua variante:
1. sa le cumperi ( atunci primesti un cod pe luna sau pe saptamana)
2. sa le primesti gratis prin optiunile de mai sus
verisoara mea a descarcat ceva ( nu stiu ce ca nu joc) si primeste cod de 10 gems pe saptamana
Cauta pe Google Ourworld Gems Codes si o sa gasesti cupoane pentru gems acolo. Dar trebuie sa vezi sa fie valabile. In data de 12 sau 13 in fiecare luna apar coduri noi. Valoarea lor e de 10, 20 pana la 40 de coins (astea sunt foarte rare). Succes!
Pupici, Marp :*
Exista un Toulbar la OW...si iti da 10 gems pe saptamana! PS:daca vrei niste coins baga parola asta in chat! Parola : test-mode 42 dai enter si scrii: cryptobiologist! si iti da 10 coins prima data si dupa aia tot creste... la mine o ajuns sa imi dea 90 coins! Atentie: parola o poti folosi doar o data pe zi! moolltii pupici.si baftaa!:*
Pooi poti baga un cod saptamanal care iti da 10 gems...eu mi-am dawnloadat ceva si imi da 10 gems pe saptamana. daca vrei si uh...id ii piteacarla@yahoo.com
Eu stiu decat optiunile care s-au spus deja...ma rog numele meu pe ourworld este Nadya21 plz dati-mi si mie cadouri plz plz va votez si bagati-ma la friends pupici :*:*:*:*