Ia o aspirina, mergi la un doctor si evita emotiile puternice. Iar data viitoare cand te mai duci la biserica, incearca sa "prinzi" o nunta. Acolo se servesc dulciuri si-ti mai creste putin glicemia.
Si mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori asa. Poate sa fie si din cauza ca in biserica e prea multa lume, nu stiu. Cert este ca intamplarea asta nu m-a oprit sa ma duc la biserica.
Nu cred dar oricum du-te la preot sa iti citeasca ceva anti farmece blesteme si rautati
ca mama a avut asa ceva si s-a dus la biserica si nu o mai avut probleme
o zi buna
Du-te la preot si spune-i cum te-ai simtit pentru ca, aceste manifestari sunt doar la persoanele care au farmece asupra lor.
Ma eu cred ca ti-a fost rau in nici un caz nu e vorba de blestem sau ceva de genu' poate era multa lume tamaia care e asa cum e toate se aduna
E posibil sa iti fi fost rau, asta fara nicio legatura cu spatiul unde te aflai...de ce trebuie obligatoriu sa existe o interdependenta sau o determinare? Ti s-a facut rau si gata...se mai intampla... fugi la un control! Dar parca ai fost si nici nu ne-ai spus care a fost rezultatul? Sau ne-ai spus? Ceva cu leucocitele, parca?
anonim_4396 întreabă: