| AndrewTate7789 a întrebat:

Am multe frustrări și insecuritati, am o părere proasta despre femei datorita ca nu am avut posibilitatea să mă cuplez cu una, nu reușesc sa scap de aceste gânduri și stari care ma macină pe interior, oamenii pe care i-am întâlnit mi-au vorbit lucruri negative despre femei și asa mi-au otrăvit mintea și acestea au intrat în subconștientul meu, deși încerc sa ma conving ca nu e asa involuntar, când vad o fata îmi fac tot felul de presupuneri și gânduri, eu mi-am pierdut speranța pentru ca pana la vârsta asta trebuia sa fiu realizat, dar tot la stadiul de ratat social sunt, mă gândesc să mă duc la psiholog pentru ca observ ca nu sunt în stare sa evoluez, nu mi-am găsit încă o vocație, o meserie care sa îmi placa, am lucrat la lidl, kfc și din cauza presiunii șefilor de acolo făceam greșeli și abia dacă rezistam la program, dacă e sortit sa îmi ratez viata mai bine ma duc și ma sinucid de onoare cum făceau samuraii când pierdeau o lupta decât sa trăiască o rușine și în eșec toată viața, nu știu ce sa fac, familia mea nu ma poate ajuta deoarece ei nu ma înțeleg, când eram mic mama mea a ajuns la spitalul de boli mintale și a fost diagnosticata cu schizofrenie, cred ca și acele lucruri m-au traumatizat, sa ma duc la psiholog/psihiatru sau la duhovnic, ori la un vrăjitor care sa ma ajute?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare traieste dupa cum alege singur!
De frustarile si insecuritatile tale este singurul responsabil, fiindca nu te comporti frumos cu femeile si ele te resping.
De ce ti s-a parut munca grea la Lidl si KFC cand in realitate este o munca usoara, pe care o poate face si un copil de 16 ani?
Munca grea este aia din constructii, de la sapat santuri, din agricultura, nu sa pui marfa pe raft la Lidl, nici sa speli pe jos.
Te plangi de toata lumea si ii acuzi pe toti de nemultumirile tale, cand in realitate tu esti singurul vinovat de situatia in care esti.
Invata sa vorbesti frumos si sa respecti oamenii din jur, sa vezi cum se vor schimba lucurile si pentru tine!

| Miruna333 a răspuns:

Daca nu esti troll, du-te la un psihoterapeut, te va ajuta

| Giulia911 a răspuns:

Du-te la psiholog

| AndaAlexandra a răspuns:

Și femeilor li se spune lucruri negative despre bărbați. Asta nu înseamnă că tot ce auzim este și adevărat. Cu toții avem defecte.
Nu te descuraja. Niciodată nu e prea târziu pentru nimic. Nimeni nu e perfect.
Un psihoterapeut te-ar ajuta.

| barbieeemo a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-ti vezi de viata. nu toate femeile iti vor binele si este perfect normal sa ai presupuneri negative despre ele.

Întrebări similare