Daca situatia ta este atat de grava, cum o prezinti, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul unui psiholog, chiar psihiatru. Discuta cu parintii tai, prietenii si in nici un caz nu fa vreo prostie. Viata merita traita! Succes! Numai bine!
Salut. Eu sunt psihiatru, aş putea să te ajut foarte mult, lasă-mi un număr de telefon, sau un ID de Messenger. Încearcă să ne dai mai multe detalii, sinuciderea nu este o soluţie.
Oricâte probleme ai avea în viaţă, trebuie să treci peste toate etapele. Dacă nu eu, un alt psihiatru te poate ajuta sigur, lasă mai multe detalii despre ce se întâmplă cu tine, de ce eşti în halul ăsta, o soluţie există la toate, sinuciderea este o soluţie doar de laşitate, numai laşii nu înfruntă viaţa. Uneori viaţa e crudă, alteori e bună, depinde de fiecare persoană. Încearcă să-ţi faci un rost în viaţă, să ajungi cineva, să nu depinzi de cineva anume, să îţi iei viaţa în dinţi? Dacă te vei omorâ, mulţi vor suferii din cauza ta, şi nu cred că ai vrea să faci persoanele la care ţi să sufere, nu? Viaţa e scurtă, merită trăită la maxim. Viaţa este ca un joc pe calculator, trebuie să treci peste anumite nivele, ok, dacă nu îţi reuşeşte, dai "replay", şi dacă nu îţi merge nici atunci, o iei de la capăt, din nou "replay", şi sigur o să meargă. Dacă ai probleme într-o relaţie, cu prietena, fete sunt cu gramada, tu trebuie doar să alegi. Te-ai despărţit de prietena ta? Ăsta nu e un capăt de lume, găseşti tu cândva o fată care să ţina la tine, să te respecte aşa cum eşti, să vă respectaţi reciproc, să te merite aşa cum eşti tu. Încă odată : Sinuciderea e un lucru de laşitate!
In primul rand sunt baiat si am 24 de ani, iubita mea a plecat de 2 saptamani in Italia la mama ei cu tot cu fetita da avem o fetita de 4 anisori si de atunci cred ca am intrat in depresie nu mai stiu ce sa fac am nevoie de ajutor si cu cine vorbi sincer
Da este foarte greu ma gandesc dimineata sa merg la un medic de cateva zile dorm doar vreo 2 ore pe zi de mancat nu prea pot deloc sa zic odata la 2 zile, parinti nu sunt prin preajma si prieteni de nadejde sunt plecati prin strainatate si eu ma simt singur, nu m-am certat cu ea vorbim la telefon si imi spune ca o sa fie bine si o sa fim cat de curand din nou impreuna dar tot timpul exista un dar la mijloc eu nu pot intelege nu stiu de ce? Ma simt foarte rau si fizic am palpitati si parca ma doare sufletul.Este posibil sa o iau razna? Fumez foarte mult in ultimul timp ajung la 3 pachete pe zi stau toata ziua in casa ma uit la poze si plang ce este de facut? De obicei nu eram o fire slaba la caractr dar asta mi-a pus capac sunt constient si totusi nu ma pot abtine. Sper sa nu va plictisesc cu problemele mele dar simt nevoia sa ma descarc cumva.Va multumesc pentru raspunsurile primite in momentul asta chiar sunt bine primite.Stima siteului
Dupa cum am mai spus sunt constient de tot dar nu ma pot abtine.Si da este poza fetitei mele. Dar gandul ca vin sarbatorile si eu sunt singur nu sunt linga ele ma ucide incet si sigur pe dinauntru.Ma macina asa mult ca nu mai pot gandi la nimica de aceea am nevoie de ajutorul vostru sa vorbim si sa ma distraga intr-un fel, nu stiu ce este de facut si va multumesc pentru raspunsuri ma ajutati foarte mult
Da merge mai departe dar pentru unii poate sta in loc cum este cazul meu.Deci eu sigur am nevoie de ajutor pentru ca nu cred ca pot trece peste asta.Si imi este frica sa nu fac vreo prostie
RAY întreabă: