anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Imi place mult de un baiat.El se mai baga din cand in cand in seama cu mine..Eu insa nu prea. Nu gasesc subiecte, nu am incredere in mine. Cum il pot face sa ma placa? nu vreau raspunsuri gen : nu ai cum sa il faci sa te placa sau etc..Am mare nevoie de ajutor.Ce subiece in comun sa gasesc? Vreau sa fac eu primul pas, nu vreau sa astept sa il faca el ..Problema este ca atunci cand suntem unul langa altul amandoi suntem cam timizi..Si el mai face unele chestii sa imi atraga atentia intr-un mod placut..Eu ce sa fac? (nu o sa il chem prima la intalnire laughing )

Răspuns Câştigător
| Iulya04 a răspuns:

Poti sa vorbesti cu el sa afli ce pasiuni are, ce ii place sa faca. Si sa incerci sa gasesti ceva ce aveti in comun. Daca el face unele chestii sa iti atraga atentia atunci trebuie sa faci si tu acelasi lucru ca sa vada ca nu esti chiar indiferenta. Sa ai mai multa incredere in tine, sa fii mereu optimista si o sa te descurci foarte bine, ai sa vezi. Apoi totul o sa vina de la sine.

1 răspuns:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Profită de orice moment când îl vezi să-l saluți cel puțin, nu tu trebuie să faci prima pasul că nu ești disperată după el!
Pa, pa.