Si tu poti anunta politia ca te hartuiesc aia pe Instagram, politia se ocupa de ei daca are chef desigur.
Eu nu am inteles, iubitul asta al tau este de lemn?
De ce te-ai bagat tu in discutia lor?
De ce nu-ti tragi suturi in fund la iubitul tau, care-i raspudne copilei asteia?
Daca ai amenintat-o pe un site public, atunci este de rau, fiindca de pateste ceva, indiferent d ela oricine, tu esti anchetata de Politei si suspectul numarul 1.
Acum te rog sa ne povestesti de ce te-ai luat de ea!
Ce anume ti-a facut TIE?
Nu ii face dosar penal, am avut 2 plangeri pe tema asta: amenintare si hartuire si mi-a dat clasare in ambele dati
La tine a fost simplu si usor, fiindca a fost intelegere amiabila si nu s-a ajuns la proces judecatoresc
Nunu, nu a fost intelegere amiabila. Procurorul a dat clasare, persoana care mi-a inaintat plangerea a contestat clasare pentru ca isi dorea proces si a avut 2 avocati, a mers la protectia copilului pentru a demonstra traume psihologice, prostii de acest fel.
Pai are dreptate, de ce te-ai luat de ea? Amenintarile sunt corecte.
De vina e iubitul tau ca a dat curs, ea avea voie sa faca orice, sa incerce, el decide, de el sa te iei.
Ea era o fata libera, avea voie sa se dea la el, el avea o relatie si trebuia sa zica nu.
Daca mai faci din astea, o sa ai probleme si cu politia, potoleste-te cu chestiile inutile si absurde sa te iei de un om care nu a facut nimic de fapt, mai ales ca e si minora.
Nu stiu ce iubit sau iubiti ai, ca vad ca la prima ocazie pun botul la altele.
"vreau sa îmi închid Instagramul o perioada, poate îmi pierd urma."
Păi cum să-ți piardă urma dacă-ți închizi Instagramul din moment ce aia știe cine ești în viața reală?
Vezi unde duc obsesiile și frustrările tale bolnăvicioase legate de aspect? Ajungi să pălmuiești fete de 13 ani pentru că ești geloasă pe ele.
Dar într-un punct ai totuși dreptate: Ai întradevăr nevoie de ajutor. Dar nu de la noi, ci de la un psiholog.
P.S. Iar dacă prietenul tău de 25 de ani chiar se uită la fetițe de 13 ani, atunci oricum nu ar trebui să ai treabă cu el.
Nu crezi ca te-ai luat degeaba de saraca copila de 13 ani? Nu mai bine te luai de IUBITUL tau?
Vezi că iubițelul tău e cam pedofil. Just saying.
Poți fugi dar nu te poți ascunde.
Nu e problema, ca stiu destule fete de 13 ani de zici ca au 18, maturizate si psihic si fizic de ramai masca, versate, stiu aia si aia si ailalta mai bine ca un om mare.
Deja multe sunt deja femei, nu mai e ca acum 30 ani cand erau copile la 13 ani si se vedea asta.
Si daca era pedofil, nu avea ea treaba cu asta daca relatia lor mergea.
Legea avea treabă cu asta.
Uhu, aha, ihi.
Nu are nici o treaba legea, ca greu poti dovedi ca eu am avut o rel cu una de 13 ani, daca n-ai martori si nimic, nu iti face nimeni nimic.
Cine drwu se mai crede si aia, diva pu***or, eu i-am zis să te lase in pace si mi-a dat block!
Ce chestii poate sa aiba iubitul tau de 25 de ani cu o fata de 13. In primul rand ca daca chair avea niate chesti facea iubitul tau puscarie cel putin pentru corupere de minori si tu poti sa intri ca complice daca se dovedeste ca stiai si nu ai facut nimic.
Ce intrebare pui si tu, ca ce putea sa aiba iubitu de 25 ani cu una de 13, daca ai stii cati din astia sunt cu minore, habar nu ai tu.
Ii doare in pix de puscarie, ca au grija sa nu se afle ce si cum la o adica, mai ales daca si ele vor.
Cum arati ca x a avut relatie cu una de 13 ani?! Pe ce dovezi?