| Hsjsja a întrebat:

Am nevoie de ajutor urgent! Tătal meu a pus o capcană pentru dihori in gradina, iar azi de dimineață am găsit o pisică acolo.Capcana este că o cușcă doar că se închide imediat ce animalul atinge un bat.Am incercat să scot pisica, însă batul acela cred că i-a intrat în stomac sau între picioare.Capcana este de otel și nu am cum sa o tai.Ce as putea sa fac? Nu vreau sa o las sa moara acolo.

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Chemi poliția.
Tactu e pasibil de dosar penal, poate și închisoare.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Doamneee! Cheamă rapid vecinii, să o ajute, dacă mai respiră. Bărbații de pe acolo au scule/unelte!
Pisica poate avea hemoragie, trebuia dusă urgent la veterinar, iar veterinarii de la țară, nu știu dacă o vor putea salva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Să zicem că e adevărat, până a scris aici și așteaptă răspuns a murit pisica.El ce vrea de fapt să venim noi acum acolo și s-o salvăm? Să-i fi spus tatălui său sau cum ai spus și tu cerea ajutorul unui vecin, offf biata pisică, dar ce să mai zici așa facem și în cazul unui om întâi scoatem telefonul postăm să vadă toată lumea, apoi dacă mai este nevoie chemăm ajutoarele.

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate fi in agonie, nu neapărat moartă.

Dacă i-ar fi cerut ajutor tatălui, poate că i-ar fi zis "Dă-o dracu de mâță, cine a pus-o să intre acolo?!"
Am observat că multi dintre oamenii de la țară prețuiesc doar animalele și păsările de la care au foloase (găini, rațe, porci, oi, vite etc), nu și cele care nu reprezintă o sursă de hrană, cum sunt câinii și pisicile. Pentru multi dintre ei, câinii sunt doar animale de pază, nu de companie. Îi țin in lant, uită să le dea apă etc
Mai sunt și oameni miloși, dar puțini...

| Freya1 a răspuns:

Urăsc oameni ce fac treburile astea, unul din asta mi-a omorât mie un câine.Seara stătea în curte și făcea rondul din capăt în capt cum era obișnuit, iar la un moment dat s-a dat după ceva și prostia lui a fost ca a sărit gardul la vecinu și s-a prins în capcana.
Nu cred ca e nici legal și nici moral sa improvizezi asa ceva. Daca ai găini sau animale de genul, le faci țarc și ti le ți bine, nu pui capne în care se poate prinde orce și oricine.

Acuma doar dacă o sa chemi pe cineva sa o elibereze, un bărbat ce poate desprinde aia.