Nu stiu ce varsta are baiatul tau, dar daca vrei sa ii iei ceva trebuie sa ii dai altceva; sarcini in casa, un caine, ia-l cu tine la cumparaturi, sa aiba grija de florile din fata casei, si asa mai departe. Stiu ca suna aiurea, dar el o face din cauza ca nu are alta ocupatie, i-ti spun eu din experienta.
Bafta
Da are 24 de ani, ii multumesc lui Dumnezeu ca terminase facultatea. Am fost plecata la munca doi ani in Germania si de cand m-am intors [un an ] nu pot sa-l scot afara din camera, nu mai are prieteni, ce sa mai zic de fete nu mai are servici nu vorbeste cu familia, a inceput de gura mea scoala de soferi dar degeaba acum in mai expira termenul. Si zi-mi ce sa fac? I-ti multumesc.
Hello, nici nu stiu cum sa incep, am fost si eu in situatia asta, nu ma duceam la scoala, nu ieseam din casa, stateam in fata calculatorului si putrezeam jucand wow, 2 ani am jucam zi si noapte, am reusit sa ma las de joc de aproximativ 8 luni, eu m-am lasat de dragul prietenei mele(pe atuncea vorbeam ca 2 amici), daca vrei lasa-mi id-ul si o sa incerc sa te ajut.byebye
Simonica2001 întreabă:
___Enzo întreabă: