| OanaNedelcu84 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru, va rog. Am avut un prieten dar ne-am desp si la o luna am iesit cu un baiat( inca nu sunt cu el), e de aici de la noi, ne-am intalnit de vreo 4 ori pana acum, parintii stiu, ma lasa insa am o mica dorinta vreau sa ma duc intr-o discoteca cu el si nu stiu cum sa le zic alor mei pentru ca dupa aceea incep sa-mi spuna ca sunt mica si daca patesc ceva etc, cum sa fac sa ma lase? ajutati-ma! ps.am 14 ani big grin si va rog decat sa incepe-ti cu : eu la varsta ta, sau mai bine pune mana si invata lucruri de genu mai bine nu mai scrieti. Multumesc!

4 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu-ti pot da un sfat in ce priveste cum sa-ti,,trombonesti,,parintii. Vreau sa-ti spun doar ca daca esti gasita in discoteca la varsta asta,amenda se aplica parintilor.Te poti gandi ca sunt locuri unde te poti strecura,ca nu vei atrage atentia, etc.Dar e suficient sa provoace altcineva o interventie a unei patrule, ca atunci sunt,, cernuti,, toti.Cine pretinde ca nu are actele la el e dus la sectie, unde e chemat un major din familie. Daca baiatul vrea sa te puna intr-o situatie care ar putea avea urmari grave, eu n-as avea incredere in el.

| OanaNedelcu84 explică (pentru Danut_Popa_1961):

La noi sunt 2 discoteci in care au voie doar cei care au buletin, nu cei sub 14 ani happy si daca ii prind pe cei mici acolo ii da amenda patronului si pe ei ii trimit acasa. Oricum multumesc de sfat!:*

| Cosmotel a răspuns:

Spune-le ca dormi la o colega big grin

| OanaNedelcu84 explică (pentru Cosmotel):

E vrajeala asta... in primul rand nu m-ar lasa si in plus ar afla daca le-as zice asta si de fapt as fi la disco.