| TraianIImperator a întrebat:

Am nevoie de cât mai multe răspunsuri, sunt foarte curios. Mă gândeam la sacrificarea lui Isaac din biblie și mi-a venit următoarea situație imaginară în minte: sunteți treziți/trezite de iubitul/iubita vostru/voastră care vorbește, pentru prima dată, în somn. Remarcați că de pe buzele lui/ei ies numai cuvinte care îl slăvesc pe Satan, în condițiile în care, până acum, îl/o știați ateu/atee, sau, în orice caz, neavând nicio treabă cu satanismul. Deodată vi-l/o vedeți că începe să plângă recunoscător/recunoscătoare pentru că Satan i-a arătat în sfârșit calea, jură că nu se va mai abate niciodată de la ea și spune că pentru el (pentru Satan) ar face absolut orice, ar sacrifica și animale, și-ar sacrifica și iubitul/iubita, s-ar sacrifica chiar și pe el însuși, dacă ar fi necesar, dar știe că Satan nu ar binevoi să se facă astfel de jertfe, așa că se oferă să își sacrifice propriul fiu, atunci când Lucifer îi va da ocazia. L-ați trezi? V-ați lua copilul și ați fugi cât mai departe? Ce ați face? Dacă ați fugi cu copilul, cum naiba i-ați explica (copilului) motivul fugii?
PS: ați remarcat, în lunile/anii în care ați stat în aceiași casă, că persoana care vorbește în somn își iubește fiul mai mult decât se iubește pe sine, chiar mai mult decât vă iubește pe dumneavoastră.

Răspuns Câştigător
| ReeaVermeer a răspuns:

Vai, chiar m-ai făcut să râd! Așa ai pus întrebarea de zici că se referă la o situație reală (sper că n-ai probleme de-astea...). Dacă mi s-ar fi întâmplat, aș fi trezit persoana și i-aș fi arătat adevăratul Satanism, în care se condamnă sacrificiile, și i-aș fi explicat că dacă vrea să îl urmeze pe Satan să nu se ia după ce entitate a văzut în vis, că ăla nu e Satan dacă cere sacrificii. I-aș arăta site-ul Bucuria lui Satan - acela e Satan.

| TraianIImperator explică (pentru ReeaVermeer):

Nu, din fericire nu mi s-a întâmplat.

3 răspunsuri:
| ionur a răspuns:

Ce satana frate ca l-am bata de beizbol de nu ieșea și saxana și satana și toți draci din ia mulțumesc lui Dumnezeu ca nu am iubită și sunt singur.

| TraianIImperator explică (pentru ionur):

Există multe soluții nonviolente, poate că doar visa, oricum. Poate că după trezire ar și uita visul imediat.