| colagiuliano a întrebat:

Am nevoie de cateva idei de cadouri pentru diriginta, care trebuie sa iasa la pensie, cam 150-300 lei bugetul clasei.Astept raspunsuri care sa ma dea pe spate.

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Mergeti la mai multe ateliere foto si intrebati cat costa un tablou cu colaje cu toti elevii clasei! Nu ar trebui sa fie foarte mare. Undeva pe spate fiecare elev scrie cate un mesaj si se semneaza! Mai raman bani si pentru un buchet de flori si poate un tort!
Sau faceti un CD /DVD in are sa adunati toti elevii va filmati spuneti fiecare urari, ce simtiti pentru diriginta voastra...
Cand am terminat eu, elevii clasei i-au compus un cantecel foarte nostim, am fost la ea acasa cu flori, i-am cantat si a fost foarte incantata.Ne-a si inregistrat.
Pe vremea mea se,, purta'' albumele de arta.

| colagiuliano explică (pentru Fatamuntilor):

Super raspunsuri, multumesc! cunosti cumva si vreun program bun de editat filmuletul, adica vreau sa ii pun si muzica pe fundal odata cu vocile.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru colagiuliano):

Imi pare rau, nu.Dar sigur unul din colegii stiu
Tu vin-o cu aceasta propunere!

3 răspunsuri:
| Brieezer a răspuns:

Daca iese la pensie, trebuie sa fie ceva special. Incercati sa-i cumparati ceva ce-i place sau isi doreste.Eu as face un tablou cu intreaga clasa, si as cumpara niste cercei, un inel, ceva...