Cel mai important cand vine vb de atractie este aspectul fizic nu texte, un baiat frumos nu are nevoie de texte numa urati au nevoie dar fetele le baga in zona prieniei in cel mai bun caz
'Tatal tau e cumva padurar,, c-ai facut-o bustean' bwhahahahaha
Nu mai merg astea, fetele sunt mai emancipate in ziua de azi, nu mai pun botul pe texte de 2002.
Dar tu pui botul daca e sa te agate una de 250 de kg si urata? nu e vb de pus botul si de aspectul fizic,ma atragi discutam, isi dau o sansa, nu ma atragi fug de tine simplu, ne plac fluturi ca asa vrem noi? de ce nu adoram gandaci? purici? sobolani de canal? viermi? isi place sa vezi cadavre moarte? nu cred ca suntem finte emotionale de asta, totul e programat genetic pe cine sa placem, inclusiv ceea ce manci a fost programat genetic ce sasi placa sau nu
Singurica, singurica? Textul asta e bunicul textelor (vechi adica) Important e sa oservi daca e dispusa, in cazul tau, disperata. De preferat intr-un club, unde daca gresesti nu e ilegal. Textul poate fi si prognoza meteo
Spre marea uimire ca nu cititi voi biblia nu aveti decat sa stiti ca frumusetea era atrasa catre vrajitoare pentru a nu se demasca in fata oamenilor sia ingerilor cat sant de urate.
Incepi sa ma ingrijorezi
As spune de unde stiu dar nu pot trimite mesaj ca n-am mai intrat de cand mi-am bagat capu in credinta.