| Colourss a întrebat:

Am nevoie de idei...Mereu cand dau un cioc cu o persoana mie mi se sparge oul! Care oua sunt mai tari si daca este vreun secret cum sa tin oul cand se ciocneste oul meu de altul va rog sa imi spuneti si mie!
Funda!
Hristos a inviat! Va doresc un paste fericit plin de impliniri!

7 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Adevarat a inviat. Paste fericit si o viata plina de impliniri.
Eu stiam ca ouale care se aud mai sec sunt mai tari. E bine ca atunci cand ciocnesti sa cioclaughing in varful oului, si sa acoperi cat mai mult oul cu mana...

| ViVi99 a răspuns:

Adevarat ca a inviat! Pai ca sa spargi oul, de obicei da cu varful, acolo este mai tare. Eu asa fac si, de cele mai multe ori, se sparge oul celui cu care ciocneschappy Multumesc de urari! Paste fericit alaturi de familia si de prietenii tai!

| didicriss a răspuns:

Cele mai tari oua st cele de cata. dar dc iti plac trucurile poti sa rogi pe cineva sa-ti faca unul de lemn. de tinut...nu se pune ideea.app.de obicei oul care loveste ramane intreghappy

| Colourss explică (pentru didicriss):

Mie mise intampla invers cand lovesc mi se sparge! laughing

| DoodleEver2 a răspuns (pentru Colourss):

Eu stiam ca trebuie ca oul sa fie acoperit cat mai mult cu mana cand lovesti... la mine una merge laughing

| Colourss explică (pentru DoodleEver2):

Nu stiu de aceea v-am intrebat pe voi!

| DoodleEver2 a răspuns (pentru Colourss):

Incearca... eu stiu de la cea mai buna prietena care mereu imi spargea oul si mi-a aratat ca... daca ti mana pe o suprafata cat mai mare a oului are mai putine sanse sa se sparga si cand ciocnesti si cand esti ciocnit laughing