| George456 a întrebat:

Am nevoie de niște sfaturi! Anu asta nu mi-a mers deloc bine!
1.Am stafilococ beta in sânge și mi-a afectat rinichii, oasele de la picioare ma dor, tratamentul nu își face efectul!
2.La seral nu am putut intra ca cei de la liceul actual au uitat sa facă clase speciale…Și am pierdut un an.
3. Iubita nici anul asta nu mi-am făcut și am 22 de ani,am încercat dar și-au bătut joc de mine efectiv, nu m-am văzut nici cu ele, stăteau cu mine pe apel de plictiseala sa piardă nopțile.
4.la Școala de șoferi m-am luat la harță rău cu instructoru ca a vorbit cu politistu la traseu sa ma pice și am condus exemplar,am aflat de la cineva și a ieșit urat de tot, acum trebuie dați alți bani, etc.
5.Acum lucrez si paznic la groapa de gunoi de aproape 2 luni,nu mie Rușine,alt loc de munca nu am găsit, sincer.Fac cu bicicleta naveta câțiva km, ca transportul nu este asigurat.
6. Taicamiu mi-a facut morala pe tema relațiilor cu fetele, nu am mai rezistat si l-am pocnit de câteva ori.
7.Am fost bătut acum câteva zile de niște hoți pe care i-am prins la furat l locu de munca.Gen m-au urmărit când eram in timpul liber și m-au spart cu bătaia,o coasta rupta ochiul cât nuca de umflat, încheietura rupta, pentru ca am barat cu mana loviturile de telescop.
8.Am dezvoltat psoriazis din cauza stresului și deja mie jena in public.
9.Si de câteva luni am o depresie puternica rău de tot, nu mai pot îmi vine sa renunț sincercrying

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Viața este o suferință să știi, fara suferință nu am știi care este opusul ei, și eu am avut un an foarte greu, dar trebuie sa mergem înainte, doar tu poți schimba ceva sa stii

| StoicAnalysis a răspuns:

Cauta intre timp un alt loc de munca. Nu renteaza deloc sa castigi un salariu de paznic la groapa de gunoi avand in vedere ca ai riscuri de genul.

Continua sa te sfatuiesti cu medicul si poate iti schimba tratamentul, daca cel actual nu are efect. Posibil ca infectia sa o fi luat tot de la locul de munca, avand in vedere ca e efectiv o groapa de gunoi si un focar de infectii acolo. Pana acum, schimbarea locului de munca te poate scapa de doua sau trei probleme ale tale, daca punem la socoteala si depresia plus stresul.

In ceea ce priveste starea ta civila, la 22 de ani nu e chiar atat de grav. Grav este sa ajungi la 30-40 si sa nu ai o prietena. Nu dispera, la momentul potrivit vei gasi o prietena

Invata sa fi mai disciplinat in fapte si in gandire. Oricat de nasoala va fi situatia, incearca sa gandesti logic la fiecare aspect. Sentimentele negative nu isi au rostul, daca nu incerci sa rezolvi problema logic. Faptul ca ai cedat psihic si l-ai batut pe tatal tau, e un semn de slabiciune. A fi puternic, nu inseamna sa dovedesti ca ii poti bate pe ceilalti fizic si verbal in mod violent. Acestea sunt doar acte de slabiciune si de aparare primitive. A fi puternic inseamna sa ramai ferm si stapan pe situatie in orice moment.

Si pentru a-ti dezvolta disciplina in viata ta, fa sport, citeste sau asculta o carte care te intereseaza, fa chestii recreative in timpul liber.