Prima mea zi de scoala
Prima mea cazatura
Primul meu jurnal
Prima mea lacrima
Prima mea iubire.km atatea imi vin in minte
funda?:*
Prima mea zii de scoala:mi aduc aminte cu multă nostalgie de una dintre cele mai frumoase toamne din viaţa mea de până acum: cea care mi-a oferit bucuria de a păşi pentru prima dată în universul plin de farmec si mister al şcolii. Parcă păşeam pe un tărâm de basm, şcoala era castelul din poveste, iar zâna bună era învăţătoarea. Cu paşi mici şi cu ghiozdanul în spate, ţinând-o strâns de mâna pe mama, ne îndreptam spre şcoală. Eram mândră de mine şi stăpânită de mari emoţii.
Astăzi s-a dovedit a fi însă foarte diferit. Paşii mei mici s-au transformat în paşii mari ai unei adolescente, proaspat absolventă a şcolii generale.
Ghiozdanul a fost înlocuit de mapă, iar mama prezentă pâna acum, astăzi a lipsit. Emoţia s-a dovedit a fi însă şi mai puternică. Inima îmi bătea în piept cu o putere nebună când am auzit numele sălii unde voi învăţa patru ani de acum încolo.15, un număr sugestiv aş spune, acelaşi cu vârsta mea încă fragedă. Am păşit pragul clasei plină de curiozitate. Mi-am cunoscut noii colegi si i-am revăzut pe cei vechi.
"Calul de dar nu se cauta la dinti."
Ar trebui sa'i multumesti lui Sexy pentru ca s-a deranjat sa caute o compunere. Nu e nimeni obligat sa-ti faca tie temele aici. Sexy ti'a oferit inspiratie, daca nu esti in stare sa te inspiri din compunerea aia si sa iti faci singura una, inseamna ca ai o problema destul de grava.
Sexy aceea si eu am citit-o pe net. as vrea facute de voi. de pe net nu are farmec...