Nu te intrebi de ce nu-si face singur firma? Asta este un mare semn de intrebare.
El urmareste afaceri ilegale. Cind va fi descoperit (sau se va satura), va dispare cu toti banii (ca doar el a investit) iar tu ramii cu datoriile pe care SIGUR le va face, bun de plata catre stat, banci, furnizori. Se va pune sechestru pe absolut tot ce ai. Daca nu va fi suficient, vei face ani grei de detentie. Asta vrei sa faci tu familiei tale pentru citiva lei? Pentru ca altii nu vei mai vedea, este afacerea lui.
S-au dat la stiri multe cazuri de acest gen. Te sfatuiesc sa nu cazi in capcana, mai ales ca bancile nu iarta nimic.
Ba chiar m-am intrebat de multe ori, d-asa v-am intrebat si pe voi, ca ma framanta.Totusi,am vorbit cu un avocat, si mi-a zis ca el nu poate sa faca nimic fara semnatura mea. Adica, sa scoata bani din banca, sau sa faca imprumut la banca. Iti dai seama ca eu as avea un atuu, daca are datorii la stat, eu, ca patron al firmei, il pot verifica. Si daca e datornic, eu nu voi semna nimic ca sa-si poate retrage banii care-i are pe conturi.
El nu mai poate sa-si faca firma, are deja, sotia lui la fel, cat si cumnatul sau.
Cine spune ca daca are o firma nu isi mai poate face? Poate sa aiba si 300, legea permite. Cit despre semnatura ta... nici nu stii ce semnezi. TEORETIC nu poate face nimic fara semnatura ta. Dar, poate i-ai si dat deja o procura fara sa stii. Cu aia face tot si tu nu vei sti decit cind te vor aresta. Vad ca nu stii chiar nimic. Iti sugerez sa stai cuminte. Dar, faci cum vrei.