| Doarof3 a întrebat:

Am nevoie de o poezie amuzanta, dar și serioasa despre doamna director și o poezie nu prea lunga despre toți profesorii.Va dau niște amănunte.
Doamna director:este o fire "infiptă"(cum vrea dumneaei asa sa fie)
Profa de romana/muzica/latină : am făcut multe ore de pregătire fără a fii plătită. Este o fire mai hotărâtă,dorind sa luam note mari în examen.
Proful de mate: s-a supărat pe noi, fiindcă am spus părinților ca nu înțelegem ceea ce ne predă, dar își dă silința sa ne învețe cât mai bine sa luam nota buna în examen.Ne povestește mereu întâmplări amuzante din viața dumnealui
Profa de bio/ed.tehnologica:mereu ne ajuta cu sfaturi,ne spune cate o gluma sa ne inveselim.
Profa de chimie/fizica:a fost director multi ani în școala noastră, ne pune note bune chiar dacă nu meritam. Câteodată se mai și supăra pe noi,dar ii trece repede.
Profa de engleza:este super tanara, mereu știe cum sa ne ia și e admirata de multi colegi de ai mei.
Proful de franceza:ne e diriginte, dar practic ne e ca un tata.Mereu ne asculta, ne întreabă dacă suntem bine, iar la franceza facem și engleza și romana și istorie și geografie(ne explica multe chestii)
Profa de istorie/civica:Este de treabă, ne predă cate 3 pagini intr-o ora și mereu ne spune ca mai avem puțin dintr-o lectie ("o fraza și gata")
Proful de religie:mereu ne sfătuieste și ne indruma, iar dacă nu alegem bine ceva se simte vinovat.Mereu glumește cu noi și mereu ne-a iertat pentru toate prostiile pe care le-am făcut.
Profa de desen:ne este foarte dragă, mereu ne spune ca vom reuși orice n propunem dacă asta ne dorim cu adevărat și mereu bine cu un chef de viata molipsitor/zâmbetul pe buze.
Doamna invatator:când nu știam ne spunea ca suntem bătuți cu leuca în cap ????, mereu ne certa dacă nu făceam ceva bine,si ne lauda când eram cuminți. Doamnele educator:Niciodată nu ne-au certat, ci ne-au pus la colț. Mereu vorbeau calm cu noi.

2 răspunsuri:
| Doarof3 explică:

Am uitat de profa de geografie:s-a supărat ca am ales sa dam teza la istorie

| Doarof3 explică:

Și profa de T.I.C:Care ne ajuta cu tot ce e nevoie și e super de treaba