| RAY a întrebat:

Am nevoie de o traducere din engleza un mic clip video despre un fruct care este impotriva obezitati, nu inteleg despre ce fructe e vorba

https://www.youtube.com/watch?v=XasPEGx_D8k&feature=yout u.be

Răspuns Câştigător
| Vl4dootz a răspuns:

Este vorba de prunele Queen Garnet

| RAY explică (pentru Vl4dootz):

Morcovi aia purpuri sunt in ro?

| Vl4dootz a răspuns (pentru RAY):

Sincer chiar nu stiu. Poti cauta pe google poate este un market ce vand acesti morcovi

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Povesti,basme,daca maninci mult poti sa iei si aghiazma tot gras te vei face laughing Dar tu nu cunopsti nici fructele man? Si scrie pe ele Plum,ai zis ca stii engleza,ce fel?
Erau prune, varza rosie, morcov violet, ai vazut scria carrot, si vinete, asta ce aratau ei.Mai sunt asa si sfecla rosie, tot culoarea aia o are.
Frcutele astea se maninca de cand lumea laughing dar na slabit nimeni care era gras mancand prune laughing nu mai puneti botu la vrajalea unuia altuia, lasa tu mancarea mai usor, ciocolata, sucurile si asa slabesti, asa scapi de grasime.
Dar stii cei naspa? Si ciocolata tot culoarea are o are laughing asta daca nu-ti place ciocolata alba laughing ar trebuie sa slabesti la greu mancand ciocolata.Glumesc evident.Deci nu mai manca sau daca maninci doara fructe si legume,slabesti indiferent cas violete sau indiferent ce culoare au laughing
Da cine dreacu maninca morcovi violeti,banui cas naspa la gust. Orice abatere de la normal,de exemplu morcovi, sau pepeni fara seminte, sau mai stiu eu ce mere, rezistente la boli, daunatori gustu lasa de dorit, asta sa stiti cu toti.Omu acum astazi incearca sa reduca f mult costurile de obtinere si scot fel de fel de soiuri,hibrizi,mere cat pepenele,piersicimcat varza si etc dar nau nici un gust is fade,asa si morcovu ala bat pariu.
Nu mai consuma ciocolata,ia si tu asa odata la luna, manainca mancare mai subire, ma refer la cantitate, evita sucurile, bea apa si o sa slabesti cam intr-o luna, asta daca faci si ceva efort.sau in cateva luni doara stand in pat.Grantat,experimentat de mine personal,stai in pat si slabesti,nu-ti trebuie exercitii fizice,doara mancarea,elimini din ea,sucuri,orice bagi in gura scazi ca si cantitate si te asigur ca vei slabi, indiferent cum is parintii, ca unia dau vina pe parinti ca e genetic.Ce sa fie frate genetic? faptul ca bagi in tine la greu laughing poate ca o fi, sa transmis pofta de mancare mai stii si nu prea poti scapa, tot ce se poate, e si asta o chestie.Deci ai nevoie de vointa nu de rahaturile astea ce arata unia pe net.
Ca idee du-te tu la sala, intreaba un nutritionist sau cum li se mai zice, sa vezi ce spune.O sa iti ceara actiovitatea ta fizica si ce m, aninci, apoi iti face el program laughing program de mancat la activitatea ce o ai.Aia e tot.restu is povesti.Stiu este greu sa renunti la mancare laughing dar daca ai vointa, daca vrei sa arati bine, poti, oricine poate, doar daca vrea.Sa fii slab, adica normal nu e doara sa te vada o femela in calduri laughing e si pentru tine ca santate si cum te simti, cum te misti etc.

| RAY explică (pentru relian):

Relian soarecele ala era obez si avea boli asemanatoare omului diabet, hiertensiune, risc de cancer, dupa ce a baut suc de fructe starea lui sa îmbunătățit

| relian a răspuns (pentru RAY):

So fi imbunatattit starea lui de sanatate nu s-a facut slab,nu ia luat sucu grasimea dupa el.
Apoi sa mai stii ceva,multe chestii se intampla,pur si simplu se intampla in timp ce faci ceva,in timp ce experimentezi ceva,deci ar putea fi pura coincidenta ca s-a facut ala bine. Daca sucu ala ar face bine,nu ai mai vedea oameni bolnavi de boala ce o vindeca sau nu ai mai vedea obezi laughing prune sunt pe tot drumu laughing Dar cum am spus fiecare cu cel doare. omu trebuie si el sa faca un ban,munca fizica este straina de el,asa ca bagi o pruna,faci un suc dai la un sobolan, bagi ceva vrajeala si multi naivi pun botu laughing
Tu stii cate prune am mancat eu la viata mea? Sau cate fructe colarate, necolorate, cate sucuri am baut eu? Pfff este vraja marii curata, dar tie se pare ca e mai usor pentru tine sa cauti leacu minune, decat sa iei tu masuri.De cat tot cauti chestii minune, erai deja tras prin inele, nu alea de la butoi laughing zic ai fi fost ok daca luai masuri alimentare.
Dar omu cauta sa bage in el si daca s-ar putea sa ia o pruna, un suc, o pilula si sa ramana subtirel laughing uite ca nu asa stau lucrurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tipic grasilor. Se hotorasc sa slabeasca iar urmatorul lucru la care se gandesc e ce sa manance ca sa isi atinga obiectivul.