| GeogG23 a întrebat:

Am nevoie de sfatul/parerea voastra. Am evaluat 2 candidati pentru o pozitie (amandoi puteam lucra pe acelasi post fara probleme). A fost nevoie sa sustina un test, dar m-am trezit ca au copiat unul de la celalalt. Din ce am inteles B i-a cerut lui A sa se inspire, dar nu s-a inspirat ci a oferit complet raspunsurile persoanei A. (daca le modifica era in regula si treceau amandoi)

Am fost nevoita sa ii resping pe amandoi pentru ca nu putem accepta raspunsuri copiate. Munca presupune lucru individual. Am putut sa vad ca A a muncit pentru aceasta pozitie si chiar mi-a furnizat unele dintre cele mai bune raspunsuri pe care le-am primit pana acum pentru pozitia asta. Dar n-am putut sa ignor asta din cauza sistemului.

Parerea voastra care este? Ma simt foarte prost ca o persoana harnica a trebuit sa plateasca pentru ca o persoana super lenesa i-a furat raspunsurile si i-am depistat pe amandoi.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de ce l-ai respins pe ala care a stiut?

| GeogG23 explică (pentru suntserios):

Pentru ca a furnizat raspunsurile la teste. La fel se intampla si daca incepea munca si furniza rezultatele altor persoane.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru GeogG23):

E un job asa important in care munca in echipa nu e tocmai ceva ok?

| GeogG23 explică (pentru MihaitzaItza):

Nu este OK pentru ca ajunge sa lucreze individual si daca nu cunoaste baza poate sa incurce si sa faca doar rau.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

O persoana harnica care nu stie sa se aprecieze.
A venit la test pentru un job si si-a oferit raspunsurile pe tava. Job cu o singura pozitie!