| adriana_sw33ty_angy a întrebat:

Am nevoie de sfaturile voastre! Nu stiu ce sa mai fac, de o perioada buna de timp fratele meu este continuu nervos.Se enerveaza din orice, si se cearta cu mine, chiar daca eu nu sunt vinovata cu nimic. Orice sfat as incerca sa-i dau se enerveaza si tipa, orice i-as zice.Stam impreuna si amandoi muncim pana seara, ne intalnim seara acasa la masa si la un film, si e imposibil sa nu-i sara tandara de la ceva in fiecare zi trebuie sa tipe. Iar cand are nevoie de ajutorul meu la ceva anume e bland dintr-o data, ca apoi dupa ce l-am ajutat sa tipe iar.Inteleg k ii este dor de casa, de parintii, de prieteni, de tara, si mie imi este dor dar nu ma manifest asa. crying Sincer va zic ca nu mai stiu cum sa mai vb cu el numai sa nu se mai inerveze, nu mai stiu ce sa mai fac! Stiu ca ma iubeste ft mult dar cu tot cu asta nu se poate schimba nimic. worried... Iar eu am obosit sa-i fac fata in fiecare zi! crying Va rog din suflet dati-mi un sfat! Va rog, ce ar trebui sa fac? sad

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Cred ca inca nu se simte bine acolo...simte lipsa unei persoane sau a mai multora...Este o fire mai slaba si nu-si poate controla starile... dar toate acestea vin numai din nemultumire... ii lipseste ceva sau cineva...Pentru acest motiv, destul de greu de suportat pentru el, trebuie sa abordezi altfel problema.
Inceraca sa-i fi alaturi la suferinta lui... tu poate esti mai tare ca el... poti suporta departarea si lipsa celor dragi mai usor ca el. Adu-i aminte ca faceti acest efort de a munci departe de casa ca sa va fie mai bine ...si ca nu va dura mult si toate se vor sfarsi cu bine...Chiar cand il vezi nervos incearca sa-l eviti, sa-ti gasesti de lucru prin casa. Cand si cand poti sa-i faci o mica bucurie...il astepti cu o prajiturica sau cu ceva bun de mancare care-i place si-i aduce aminte de acasa.
Suntem diferiti cu totii si unii isi pot oprima iesirile altii nu...nu-l invinovati prea mult...ci cauta sa afli ce-l doare asa de mult...afland,poate vei gasi si rezolvarea tensiunii dintre voi!

10 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Exact asa face si sor-mealaughing Bine, noi nu suntem plecate din tara, locuim impreuna in bucuresti de cateva luni. Cand vrea sa mergem undeva sau sa gatim ceva impreuna sau, ma rog, activitati comune, e tare simpatica si placuta. Cum fac ceva ce nu ii convine (dar care pentru mine e bine), cum se botoseste si nu mai vorbeste cu mine pana seara. La inceput ma consumam foarte mult si tot incercam sa ii explic, apoi mi-am dat seama ca e o persoana adulta, chiar daca e sora mea mai mica si sa isi asume raspunderea pentru botosenia ei. Asa si tu: daca tu esti cu constiinta impacata, lasa-l sa urle, pune-ti castile pe urechi si vezi-ti de treaba. Sa tipi si tu nu ar rezolva nimic. Poti intr-o zi, cand e mai calm si va simtiti bine, sa deschizi subiectul si sa ii spui toate aceste lucruri: ca intelegi ca ii e dor de casa, ca si tie iti e dor, ca il iubesti si ca te simti ranita cand tipa la tine din orice lucru.

| adriana_sw33ty_angy explică:

@fazanu eu nu-l provoc deloc... el se enerveaza din orice...eu incerc mereu sa las de la mine dar sincer cat sa mai tac si eu? sad

@criticul in ce tara esti plecat? pai deja e asa de vreo saptamana buna si tu zici ca in cateva zile se satura? nu stiu, nu prea cred. bine'ar fi happy

@criticul nu pot da msj pv asa ca daca ai buna placere te rog da-mi tu un msj si da-mi si mie id tau...happy daca vrei binenteles. big grin

| asko a răspuns:

Spune intr-o zi stop, stai joc un pic, scoate o bere, un vin ceva sa-l incalzesti si sa-si dea drumul la vorba, vorbiti, plangeti fiecare pe umarul celuluilalt, realizati ca sunteti in aceeasi situatie si ca nu nimeni dusmanul celuilalt

| vilmaristul a răspuns:

Cati ani are?
s o fi indragostit si fata il trateaza asa cum te trateaza el pe tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind vezi ca mai tipa dispari din zona pentru un minut dupa care deschizi usa incet si-ti introduci de dupa usa numai capul si-l intrebi usor ca si cind ai fi foarte speriata;-ti-a trecut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adriana, fa din tot un fel de joaca care sa-l antreneze cit de cit fara sa aiba impresia ca faci misto de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se mai intampla si din astea...gandeste-te cum fac eu ca stiu ca nu ma lasa astia de craciun acasasad
O sa se sature de tipat... e o chestie de cateva zile...asa patesc si eu cateodatabig grin

| Fazanu a răspuns:

Fi intelegatoare atuci cand e cazul, nu il provoca, iar atunci cand situatia scapa de sub control evita-l. Asta ar fi cel mai un lucru de facut.