"; Nu toate lucrurile ne vor merge bine. dar vom trece peste toate amandOi. tu si cu mine.; x; x; x"
#. In this world i am dreaming forever` :
"->^Canva, undeva a fost odata ca niciodata, e o simpla poveste
"^^ Eu am ramas ca in prima zi, chiar daca totul s. a schimbat` "
Eii`, perfectaa`? Sunt doar povestii si uiite aii ajuns s. o iubestii; x
Prea naiiv estii, crezand ca v'a ceda;-
"Sa zambesc`? - Cat pot de multt`"
uniti de aceleas sentimente :Xm-ai renascut mi-ai dat tot ce n-am avut m-ai facut sa cred inca-odata in vise si cred ca mi-ai dat viata m-ai renascut prin multe
"#. Vreau sa traiesc sa nu-mbatranesc.eu ti-am mai zis, e foarte firesc.nu ma intreba ca n-am un raspuns, da viata-i frumoasa cand nu stai ascuns!'"
"#. Stiu c-am mai spus da' tot ma repet! Vreau nisipul din sticla sa curga incet!"
"#. Si as vrea sa merg, sa vad alte lumi.Sa scriu ce vad, ce-as vrea sa-mi spui.Cine nu simte la fel? ca mine"
"#. Vreau sa zambesc, e dimineata.tre' sa-mi pastrez pofta de viata!"
Ce ma face sa nu cedez e gandul ca sufletul meu nu e singur!"
Chiar daca as putea, nimic nu as schimba Nimic din ce a fost n-as schimba Si orice ar fi, asa-s prietenii Si asa vom fi mereu! ¦"
"Imi desenez un curcubeu cand totu-n jur e cenusiu!"
Am invatat sa avem rabdare ca totul ne iese Atunci cand nimeni nu ne crede in stare!"
Eu Asa Sunt Asa Voi Ramane Daca Ma Placi E Bine Daca Nu Obisnuieste`te!
Au fost si certuri nu pot minti, dar supararea nu tinea mai mult de`o zi!
Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula, doar punct!:X"
Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!"
Sj e normal sa fiu aSa cand de la cei dragi, in loc de sfaturi auzeam "Treaba ta ce faci"!"
"SpUi MeReu Asta MikA?: dar Nu UiTha Ca AstA MikA Te-A FK sa O IubEstI !"
Nu pot trai cu tine, dar nimic fara tine!
""# n`o sa renuntz nici macar o fractiune de secunda. fiindca totdeauna pierzi daca renunti la lupta :X""
"[stii cum e sa ii ceri timpului sa repete momentele cand respirai doar prin zambete
Mi-e dor! sa te tin strans de mana si sa-ti soptesc usor te ador.
sper sa iti placa :*
CiNe sunt eu?--> CinEva care râDe, daNseAza, visEaza, traiEshTe.
¦? Chiar dacã e micã
Nu te juca cu ea
Pt cã mereu a stiut si stie ce vrea
Nu suportã nicio indiscretie
Asta micã e o bestie?¦
Toate au un inceput si un rost
Nici eu numai sunt cine am fost
M-am schimbat numai din cauza ta
Nu e vina mea!
Nici o viata n-ar fi de ajuns
Sa mai repar tot ce tu ai distrus
Nici o viata nu cred ca ar ajunge
Sa imi opreaasca lacrima ce curge
•Nu-l lasa pe cel care te face sa suferi sa se creada superior.Zambeste-i! asa ii vei demonstra ca tu esti cel bun si el cel rau!•
Nu e un vis si nicio fantezie. E ceea ce se numeste copilarie. Un episod din serialu` vietzii tale... Care contzine clipe dulci, da` si amare
Adevarul costa scump, o sa-ti demonstrez... Dar ce vreau e sa te fac sa realizezi, Ca daca tu ignori tot ce te-nconjoara, Asta nu inseamna ca o sa dispara!
Si fii convins ca in final ai sa vezi, ca acum nu-ti pare rau pentru ca nu-ti dai seama ce pierzi, dar vezi in data ce vei realiza, o sa-ti para rau dar, eu n-o sa mai vreau sa fiu a ta
In spatele unui vis, se ascunde un cosmar dar nu incerca sa visezi caci problemele incet dispar
Dc privesti in trectul indepartat? cum poti sa miniti o fata care te-a respectat?
Imi amintesti de trecut, imi amintesti mereu, cine a fost cu tine cand a fost mai greu, timpul trece repede nu-l poti oprii chiar de vrei sa ma uiti tot iti vei aminti
Sa stii ca e despre ce faci
E despre cum faci
Despre cum te-mbraci
Cum se uita ceilaltzi Cand mergi elegant, incet, apasat
Chiar si fetele se uita lung (oo
Dar roata s`a intors cum se intoarce mereu acum prt mine e simplu pentru tine`i mai greu.
Aparentele inseala, un zambet nu se compara, tot ce e pe dinafara.INAUNTRU TE OMOARA
Poti sa te pui in genunchi chiar acum... Chiar de incerci sa te scoti nu ai cum []
Ne leaga`zambete` si`lacrimi` Ne Leaga`o prietenie`Fara Margini"
• Sunt un om simplu, mai simplu decat tine... Genu` de persoana care vrea atat de multe si obtzine.`!:]•
Copilu` din mine se tine De nebunii intruna Dar nu-i pierd urma Il voi pastra in suflet pentru totdeauna:X
Sunt asa cum sunt, cum nimeni nu ar vrea sa fie...sunt EU si atat!, cu nimic mai deosebita, dar, totusi ^DIFERITA^
Tine minte de unde ai plecat. Tine minte cine nu te-a tradat.Invata sa simti cine nu te minte. Scuteste-te singur de cuvinte.Ai sa vezi ca o sa-ti prinda bine. Cat sti cine e langa tine
Si Daca ei Nu O Sa-mi Mai Zica "Noapte Buna". Si Daca Nici Pe Strada Nu O Sa-mi Mai Zica "Buna" Am Prietene Care ma Suna Sa-mi Zica:Fataa, Esti De 1000 De Ori Mai Buna :X
•oAm pus SufLe† in cateva momente `! De azi stop:->Sentimente! O sa rad, O sa Traiesc. Dar fara s Iubesc`! Dar mereu, nu uiTa. Vei ramane Special iN viata mea:*•o°
Plec... dar o sa ma intorc[ candva ] Plang... o sa rad[ candva ] Nu`mi pasa, dar mi-a pasat[ candva ] Nu mi`e bine, dar o sa`mi fie [candva]
Am aflat mai demult ce inseamna sa te doara, am gresit si-am iertat si n-ar fi prima oara, am invatat sa mint sa m-ascund dupa cuvinte, am invatat sa tac si sa fiu mereu cumint3
Ai o viata normala? am sa ti-o dau eu peste kp! am 13 ani sh imi spooi ca gandesc bine.ai avea un shock dk ai sti c cred despre tine.
Voi strange`n pumni ura. imi va urla guraa`. va tremuraa mana`. asta`i razboiul meu cu lume
a`. iar tu vei fii doar unu` intotdeauna
uneori cred ca as vrea sa am ceva pentru care sa lupt, ceva pentru care sa pot sa ma arunc de la etaj intr-un sevraj si sa mor fara regrete, dar nu stiu nicio fiinta sa merite sentimente. •
N'am nevoie de educatsie corectha. Sfaturi sau tzinuta decentha.Crithicile sau barfele spuse de vreun ratath.Ptr mine sunt de ***:X
Imi reproshezi ca nu's la nimic atentha, uneori spui ca par suspektha, te contrazic si'ti zic ca nu-i ajea, sunt atentha cum ai ajunsh un nimeni in fatsha meah [; x]~
Scuza'ma daca sunt prea insistenta, Dar tu estica un drog si eu sunt dependenta
Iubesc raza mea de soare
Urasc picatura de ploaie si ma doare
Am invatat sa iubesc prost
Sa urasc frumos, chiar fara rost!
Ma intreb cum ar fi, daca n-as mai fi. Le-as lipsii sau ar zambi? Oare ar dorii sa ma readuca printre cei vii?
Vreau sa nu te bag in seama, sa te ignor, dar nu pot, e ca si cum i`as spune inimii mele: "Nu mai bate! Stop!
Partea proasta. e Ca am investit prea multe sentimente`! Si acum stau si ma uit la ele.cum putrezesc, si devin regrete
:*
MariaBeatrice întreabă: